Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szép név a Borbála...

Szerintetek szép név a Borbála? Bori?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett, főleg a Bori becézés, szerintem irtó aranyos. Anyukám szerint viszont szörnyű név. Szerintetek? Tényleg olyan rossz?

2012. febr. 1. 10:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyonyoru nev, en is ezt szerettem volna a lanyomnak. Sajnos a ferjem olasz, ezert itt csak Barbara lehetne. Viszont a Borbala ezerszer szebb, szoval lehet, le kell mondanom rola:-( Az is jo, hogy sokfelekeppen lehet becezni (Bori, Borka, Boroka, Borcsa, Boris, stb.) es mind nagyon szep szerintem!
2012. febr. 1. 11:22
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc nevem, szerintem a legszebb. :) A kislányom Bori.
2012. febr. 1. 12:30
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem az lettem :) Szerintem szép
2012. febr. 1. 12:36
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép név. A legjobb barátnőm is Bori. :) Én is kislányt várok, de mi az Eszter mellett döntöttünk, amit szintén sokan kritizálnak arra hivatkozva, hogy mennyire régimódi és hogy hogy lehet ilyen nevet adni egy kislánynak. De ez meg olyan, hogy nekem meg ezek a modern nevek nem tetszenek egyáltalán, mellesleg meg ki tudja, mi lesz az aktuális "trend", mire felnőnek... Ráadásul én úgy választottam nevet, hogy felnőttként is tudja viselni, és ha mondjuk üzletasszony vagy orvos lesz, akkor ne röhögjék körbe...
2012. febr. 1. 12:51
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű név számomra.
2012. febr. 1. 13:00
 16/36 anonim ***** válasza:
40%
Nekem anyukám Borbála , utálja. A keresztlánya aki az én uncsitesóm, na ő meg még jobban. Szörnyü név szerintem. Még jó , hogy anyukámat anyának hívhatom. Az uncsom meg a második nevét használja. Nem is tudom minek adták szegénynek ezt a nevet.
2012. febr. 1. 14:39
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
van a családban 3,nagyon szeretik,számomra is gyönyörű név,a legkisebb becézése Borsó lett:)
2012. febr. 4. 10:20
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép név, főleg a Bori becézés, bár nekünk kislányunkat várva Bíborka volt listás, az egy picit jobban tetszik, de az apja miatt nem lett az. Mindenesetre eltettem következő bébinek :D
2012. febr. 4. 11:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szép név
2012. febr. 4. 11:22
 20/36 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nagyon nem tetszik. Biztosan nem adnám a gyerekemnek, és örülök, hogy engem sem így hívnak. Számomra túl régimódi név és nem találom elegánsnak sem, aranyosnak meg főleg nem.

De persze ízlések és pofonok...

2012. febr. 4. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!