Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szép név a Borbála...

Szerintetek szép név a Borbála? Bori?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett, főleg a Bori becézés, szerintem irtó aranyos. Anyukám szerint viszont szörnyű név. Szerintetek? Tényleg olyan rossz?

2012. febr. 1. 10:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt a nevet adtam volna ha lányom születik. Szerintem nagyon szép. Viszont a fiamnak nem állna jól. :D
2012. febr. 1. 10:44
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tündéri, nálunk az Anna és a Luca mellett ez volt még versenyben, de végül is Anna lesz (Pannika) :)

Szerintem nagyon szép! :)

2012. febr. 1. 10:45
 3/36 anonim ***** válasza:
84%
A Bori nagyon cuki, de a Borbálával az a bajom, hogy szerintem a Borbálákat soha senki nem hívja Borbálának. Én szemszer nem szeretem az olyan neveket, amik csak becézve hangzanak valahogy. De egyébként jó név, csak lehet, hogy inkább Borát vagy Borókát adnék.
 4/36 anonim ***** válasza:
79%
Anyám Bori, tesóm is Bori, mindketten utálják, számomra sem aranyos, de ezt kapták:) Én nem adnám a gyerekemnek mert nekem nem tetszik.
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, a testvéremet így hívják. De azért adnék mellé még egy keresztnevet, hogy ha nem tetszik a gazdájának, használhassa a másikat.
2012. febr. 1. 10:49
 6/36 anonim ***** válasza:
42%

Én is szörnyű névnek tartom a Borbálát és Borit is..

De nincs olyan név ami mindenkinek egyformán tetszene.

2012. febr. 1. 10:50
 7/36 anonim ***** válasza:
33%
nekjem sem tetszik.túl régimódi vagy nem is tudom....
2012. febr. 1. 11:00
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc lánynevem! 7 hónapig vártuk is a kis Borkánkat, de kukacot növesztett a 36-ik hétre, a kis drága.

Igyhát Ákos lett belőle!

No de, rajta vagyunk, h mielőbb legyen egy kis Borikánk!

2012. febr. 1. 11:07
 9/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Látom akkor azért mégsem olyan rossz név. Így igaz nincs olyan név ami mindenkinek tetszik, nekem pl. pont azok a nevek nem tetszenek egyáltalán amik Anyának. :D Én nagyon hajlok a Bori felé. Várok még válaszokat azért. Mindenkinek szép napot!
2012. febr. 1. 11:09
 10/36 anonim ***** válasza:
72%

Az én lányomat Amandának hívják.Sok embernek nem tetszik.Ez meg engem nem igazán érdekel. Olyan nevet választottunk ami nekünk tetszik,és nem olyat ami másoknak.Ha figyelembe vettünk volna mindenkit akkor ma a lányunk neve egyszerűen "lány" lenne. Nincs olyan név amire mindenki azt mondaná,hogy "igen! ez nagyon szép! tetszik"

Szóval olyan nevet adjatok a lányotoknak vagy fiatoknak amit később ha felnőtt lesz büszkén fogja tudni viselni..(mondjuk érdekes lenne ha lenne egy fiatok aki felnőttként apja magasságát örökölve 190 cm magas lenne,és Manó névvel élné az életét) Ezért a nevet mindig tudatosan kell választani.

2012. febr. 1. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!