Tudnátok nekem szép, különleges lányneveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan nevekre gondolok, ami nem jön szembe minden percben az utcán, de nem túl hosszú, megjegyezhetetlen név. Szép, egyszerű, de nem gyakori névötleteket várok. Mivel gyakori a vezetéknév, ezért szeretnénk keveésbé gyakori keresztnevet mellé. Köszönöm előre is!2012. jan. 23. 18:28
1/26 anonim válasza:
Az én kislányomnak Lia a neve.A mi vezetéknevünk is gyakori és hosszú,ezért jól passzol hozzá ez a rövid és ritka név.Ebben a városban ahol mi lakunk még nem hallottam hogy lenne még egy Lia nevű kislány.
2/26 anonim válasza:
Én már most eldöntöttem, hogy ha kislányom lesz a Linett nevet kapja, nekem nagyon tetszik!
8hkm
3/26 anonim válasza:
Mirabell, Marianna, Magdaléna, Angelika, Kamilla, Bianka, Napsugár, Gabriella - most kb. ennyi jutott eszembe. Tetszik valamelyik? :)
5/26 limaia válasza:
az én egyik lányom Lili,a másik pedig Maja lesz.előbbi most már gyakoribb név,utóbbi elég ritka.mi is olyat akartunk,ami nem tömegnév.
6/26 anonim válasza:
Amiket én nagyon szeretek: Elena, Lelle, Zille, Manna, Hella
7/26 anonim válasza:
Ja.
Glonczi Elena, Glonczi Zille, Glonczi Manna, Glonczi Hella
9/26 anonim válasza:
Aliz, zorka, zelma, darinka, Léna ,
10/26 anonim válasza:
Alíz,Blanka,Emma,Johanna,Kamilla,Léna,Maja,Szófia,Olívia,Lelle,Zóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!