Tudnátok nekem különleges neveket mondani?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam ,hogy különleges,nemhétköznapi ,mégis szép és van neki valami jó becézése is? Írnátok nekem párat ,fontos lenne ,ja és LÁNY nevekre gondoltam ,de jöhetnek fiuk is! nagyon köszönöm előre is!!!2011. nov. 7. 15:26
2/17 anonim válasza:
Lány:
Zorka
Csendra
Niké
Zenina
Hanga
Benigna
Nadin
Fiú:
Benett
Noel
Zénó
Zoárd
Lionel
Gabriel
Kilián
Tetszik valamelyik?
3/17 A kérdező kommentje:
Zorka,Hanga és Niké tetszik!:))
2011. nov. 7. 16:14
4/17 anonim válasza:
Sziasztok,a mi kisebbik lányunk Hanga,nem tucatnév és nem is háborgást keltő.
5/17 anonim válasza:
Larissza, Gemma, Tíria, Madléna. Amúgy a Hanga szerintem is gyönyörűséges. :)
7/17 anonim válasza:
Barátnőm lánya Hanga, fia Koppány:)
8/17 anonim válasza:
Kedvencem a Miléna. Unokahúgom Eliza. (Zizinek becézzük.)
9/17 anonim válasza:
Gondoltál már az Enterprisra vagy a Santa Mariara?!
nem értelek titeket!
Annyi szép értelmes név van a világon,és ezzel nem azt akarom sugallni hogy a lányodat Ibolyának vagy Gizellának kellene hívnod.
Nem gondoltál bele,hogy hogy a gyerekednek ezzel a névvel még legalább 60-70 évet kell leélnie,és majd amikor felnőtt ember lesz hogy fogják hívni Hanga Néni?!
Komolyan mondom sajnálom az ilyen gyerekeket...de tudod mit legyen Virág a neve,remélem a családi nevetek nem cserepes,vagy vágott.
10/17 anonim válasza:
Winettu
Yoda
Marlonbrandó
Nintendó
Ronáldó
Dzsoki
Anakin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!