Különleges es szép fiunevek? Vannak egyaltalan ilyenek?
Persze mindenkinek más a szép.
Szépek lehetnek a történelmi nevek: László, István, Gábor
a bibiliai nevek: Péter, Márk, Sámuel, stb.
a régi magyar nevek: Csanád, Gyula,
és az új hullámosok között is vannak szépek.
Mindenkinek más tetszik.
Szia!
Ezeken az oldalakon válogathatsz kedvedre. A másodiknál beírod a vezetéknevet és kiadja mi illik hozzá. Csak vigyázz, mert ha nem mented le a gépre, amikor kilépsz az oldalról minden törlődik!
Nekünk kislányunk lesz (még neki sincs meg a neve, folyamatosan változik :) de a fiúnevek közül nekem nagyon tetszik a Levente, Barnabás, Botond.
Szép babavárást és jó böngészést!
Szió!
Mikor még nem tudtuk, hogy kislányunk lesz, a fiúnevek közül az Áron és az Ábel tetszett a legjobban.
Zita
Mi az Olivér nevet adjuk a kisfiunknak :)
Szép napot.
Szia,
Mindenkinek mas a szép név.Én öszintén megmondva nem szeretem a magyar egyszerü neveket.Nekem sok név tetszett de a páromnak sok nem.Pl:Milán,Marcel..(Apukámat Benjáminnak hivják.)
A párom sajnos ugy válogatta a neveket hogy valakihez csatolta akit esetleg nem szeret...vagy hogy csufolni fogják pl.Marcit mak marcinak és hasonlok.Szerintem ha valaki csufolni akarja ez nem név kérdése lesz.Bárkit lehet csufolni!!!!De fontos hogy mind a kettötöknek tetszen és illyen a vezetéknévhez.Én végül is a Noé-t választottam tudom nem a leggyakoribb név de láttam egy filmet amiben nagyon megfogott ez a név és mikor utána néztem azt jelenti hogy :reménység.Nemsokkal a film elött volt egy vetélésem ami nagyon megviselt de ahogy meghallottam ezt a nevet és a jelentését, tudtam hogy van még reményem és nekem is lesz egy "reménységem"(Noé).Persze kapja az apja kereszt nevét is igy ha nagyobb lesz azt is választhatja.
Minden jot!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!