Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 39 évesen, veszélyek...

Szandora kérdése:

Terhesség 39 évesen, veszélyekkel. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyukám 39 éves, a terhesség kb 5. hónapjában kiderült hogy ellenanyagot termel a szervezete. A 6. hónapban elkezdett iszonyatosan fájni a háta, köhög, alig bír enni, ha eszik , legtöbbször kihányja, és nehéz légzéssel küzd. Most a 31. hétben van. Ma fektették be a kórházba, közölték hogy cukorbeteg lett, valószínű ezért van rosszul. De nemrég kaptam egy telefont hogy a mája sincs jó állapotban. Mit tegyünk? Amúgy a Jahn Ferenc Kórházban van. Legjobb lenne ha kivennék a gyereket... 2 hónapig már nem bírja... Van megoldás hogy jobban legyen.

Kérlek Titeket segítsetek!!

Köszönöm

Alexandra (19)

2012. jan. 26. 21:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosok úgyis látják a jelenlegi állapotot s figyelik a kicsit is ultrahangon.Ne aggódj,biztosan minden rendben lesz.

A májával mi a probléma?Terhesség előtt nem volt semmi probléma az egészségével?

2012. jan. 26. 21:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd magad előtte még ha nehéz is,hogy ne lásson titeket szomrúnak,mert az neki is rossz.Meddig marad bent?
2012. jan. 26. 21:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne írjunk már ilyet,hogy nem lett volna szabad bevállalnia..Ilyet nem mondhat senki,nem lehet itélkezni másik élete felett.

Én 3 gyereket szültem huszonévesen,2 éve 41 évesen kiderült,hogy babát várok.Egészségesek voltunk végig,gátvédelemmel a kiírt napon.A terhességi problémák nem csak az életkortól függenek!

Próbáljon pihenni,pihenni és pihenni.

Minden hét,sőt minden nap sokat számít, a baba egyre felkészültebb lesz a kinti világra.

36.hétig jó lenne ha ki tudná húzni:)Figyeljen az étkezésre,no sterssz,sok pihenés!Tudom könnyű ezt mondani!!!

Neked sok erőt,büszke lehet Rád anyukád,hogy ennyire próbálsz neki segíteni!

2012. jan. 26. 22:20
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Megall az eszem, h egyesek miket irnak. Minek vallalni 39 evesen es biztos nem maradna eletben a baba. 32 hetre altalaban a babak tudeje megerik a kinti eletre, es nem jelentkeznek komolyabb problemak. Mar 30 eve is nagyon sok 31 hetre szuletett baba megmaradt, es ezen a teren sokat fejlodott az orvostudomany.

Kerdezo, szerintem nyugodjal meg, jo, h korhazban van anyukad, mert ott megfigyelik, es amelyik pillanatban baj van, kiveszik a babat. Jo, h mar 31 hetnel tart, a baba szempontjabol.

Buszke lehet anyukad rad, h ennyire aggodsz es kiallsz mellette. Minden jot!

2012. jan. 27. 00:15
 15/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam bent reggel. Kiderült nem a cukrával van baj, hanem az epéjével és a májával.

Nem volt soha semmi baja, ezért csodálkozunk ennyire.

Ez csak természetes hogy segíteni próbálok, imádom a családomat, és bármit megtennék értük.

Én is azt mondom neki hogy pihenjen, de nagyon fáj az oldala is, most is csak 2 órát aludt. Csak szüntetnék meg a fájdalmát és akkor tudna enni és pihenni. Egyenlőre további kivizsgálásokat csinálnak, este többet tudunk majd.

Diétára fogták, 11:00-re megy most hasi ultrahangra.

Az is a probléma hogy akihez nőgyógyászhoz járt egy pénzéhes orvos... ezért passzolgatta ide oda. Minden alkalommal ha 5ezret letett volna neki akkor talán minden kiderült volna... most azon is aggódunk mamámmal hogy valaki elfogadja betegének?? sokan mondják hogy már sok idős terhes és nem biztos hogy úgy fognak vele foglalkozni ahogy kell. Hihetetlen ez a világ!!!!!!

2012. jan. 27. 10:58
 16/28 anonim ***** válasza:

Szia,

Utolsó előtti vagyok.

Próbáljátok meg dr Páczai Anitát!

Én is nála szültem nagyon rendes dr.nő,nem pénzéhes!

2012. jan. 27. 11:41
 17/28 A kérdező kommentje:
Megint új hírek, a mája nagyon rossz állapotban van. Hepatitis lehet? :(
2012. jan. 27. 13:02
 18/28 anonim ***** válasza:
Csak a majfunkcio rossz? Mert rossz majfunkcio lehet pl a HELP szindroma tunete is, de ott tobb tunet van. Viszont ezt mar ki kellett eddig deritsek. Mas semmit nem mondanak?
2012. jan. 27. 13:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó!Nem beszélsz az orvossal?S hogy van anyukád?Jobb az állapota?

Úhhh és még elég sok idő van hátra.

2012. jan. 27. 14:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Van valami változás?
2012. jan. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!