Mi volt a legelső tüneted, mikor jelentkezett és mikor tudtad meg h terhes vagy?
Mensi körül elkezdett feszülni a mellem (ez előtte nem volt), de amúgy minden más tünetem olyan volt, mint amikor meg akar jönni (szurkált, fájdogált a hasam, derekam).
Késett 4 napot, és utána teszteltem. Pozitív lett.
Igazi tünetek csak később kezdődtek, úgy 6-8 hetesen (fáradékonyság, gyomorégés - nekem más nem volt).
Úgy éreztem, fel vagyok fázva. Egyfolytában ingerem volt.
Szilveszter reggel derült ki, hogy a baba lakik a pocakomban :)
Menstruáció előtt két nappal rosszul lettem a piacon, gesztenyét akartam venni, és majdnem kiájultam a sorból.
Utána jobban lettem, jöttek a premenstruációs tünetek, mellfeszülés, ingerültség, mindjárt megjön érzés.
Aztá a mindjárt megjön érzés maradt, én pedig elfelejtettem, h mikorra várom...
Utána két hét múlva az oldalast úgy ettem, ahogy még soha, csontot leszopogattam, mindenki tányérjáról elkértem a zsíros részeket...
Anyu kérdezte, h nem vagy véletlenül terhes? Csak viccelt, azért mert mindig fitymáltam a húst, csonthoz sosem értem, inkább nem ettem.
Elgondolkodtam, rájöttem, h két hete késik, és pozitív volt a teszt:)
Én abból gondoltam hogy terhes lehetek hogy borzasztó fáradt voltam, 11-12ig tudtam aludni! Nálam ez az egy dolog nem stimmelt, persze nekem is voltak "mindjárt megjön" görcseim de azt ugye természetesnek hittem mensi előtt. Miután feltűnően késett(nem pontosak a ciklusaim) csináltam egy pozi tesztet! :-)
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!