Lehet, hogy hülyeség de egyre jobban foglalkoztat, hogy mi van ha terhes leszek, és nem veszem észre, mivel szoptatok és a menstruációm még nem jelentkezett! Csak én vagyok ezzel így?
Én ugyan csak 2-szer voltam terhes, de elég hamar éreztem, hogy a hasamban van valaki.
Mellesleg mi 10 évig védekeztünk óvszerrel, és nem lettem terhes. Viszont mind a két baba elsőre összejött. Szerintem ne aggódj emiatt.
Óvszer nem jó?
Egyébként elég hamar tudni lehet általában szoptatás alatt is, hogy baba van. Néhány gyerkőc már akkor megérzi a változásokat (íz, összetétel, vagy egyszerűen csak az anyai "rezgések"), amikor még nagyon korai a terhesség, akár a teszt idején is. De később is vannak jelek, megváltozik a tej íze, csökken a tejmennyiség, ami miatt sok gyerek elválasztja magát. Vagy pl. újra érzékeny lesz a melled, minden különösebb ok nélkül.
Én is szoptatok,de nekem van menstruációm,8 hete szültem.
Mennyi idős a kicsi?Az hogy lehet hogy nincs menstruációd?
Elvileg akkor peteérésed sincsen és akkor nem is tudsz teherbe esni.
Szoptatás + spirál + hébe-hóba menstruáció = ma már két éves kislány.
Egyébként én onnan tudtam, hogy valami van, hogy leválasztotta a csemete magát. Annyira hamar, hogy még a doki sem látta egyértelműen a tesót. Két hét után már gyönyörűen látszódott és volt szívhangja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!