Valaki jelentkezett kismamamodellnek? Hol lehet?
Nem fehérneműs dolgokra gondolok, hanem pl kismamaruha katalógusba, stb.
Táppénzen vagyok, ráérek és lenne kedvem hozzá és jól jönne egy kis pénzmag is.
ez engem is érdekelne.
Szerintem brendon,Anyák lapja e-mail címeken jelentkezz,hátha :-)
De ezért te pénzt is kapsz? nem hiszem...
Szia. Sajna linkelni nem tudok, de meg fogod találni. Én ma reggel botlottam bele. A topapro.hu állás rovatában, hajdú-bihar megye(de amúgy országos, csk itt találod meg a hírdetést.)az a címe hogy állapotos hölgyeknek munka. Azt írja, hogy kismama magazin keres állapotos hölgyeket riportra, és/vagy fotózásra, a terhesség szépségének bemutatása céljából, jó kereseti lehetőséggel. Bemutatkozó levelet várják a kismamamagazin@freemail.hu címre. Tel.számot nem látok.
Én nem kerestem őket, mert engem nem érint a téma jelenleg (nem vagyok állapotos, én gyesről mennék dolgozni), tehát nem ismerem, szerintem keresd meg az oldalon, és majd eldöntöd érdekel-e a dolog. Remélem tudtam segíteni.
Kedves 3-ik, köszönöm, utána nézek.
Az első gyerekemmel voltam katalógusfotózáson, egy internetes kismamaruha boltnak a termékeit mutattuk be.
Nagyon jó hangulatú volt az egész és cserébe kaptunk kismamaruhákat és babakelencsét (rácsvédő, ágynemű, stb). Szóval ilyenre gondoltam most is.
Szerintem is vigyáz ezzel, nekem is gyanús.
Egyébként a Kismama magazin honlapja a babszoba.hu, az ő elérhetőségeiket ott biztos meg lehet találni. Az újságban pl. a következő cím szerepel: kismama@sanomamedia.hu meg még másikak is vannak, de gondolom ez a "központi".
27h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!