Van aki feledékenyebb lett terhesség alatt?
Én nem vagyok féltékenyebb, inkább azon gondolkodom el néha, hogy valóban akarta a picit? vagy még "élt" volna? Tudom, hogy szeret és nagyon akarta a kislányt, de most ez így valahogy felmerült bennem. Törődik velünk meg minden odaadó, csak kételyek merültek fel, bár semmi alapja nincs.
29 hkm
Nos, rám is igaz lett a mondás: akinek nincs esze, legyen notesze. Fel kell írnom mindent :)))
Írok naplót, így a fontos dolgok megmaradnak :)
Boldog babavárást!
Hja. Lakásfelújítás közben ez nem jön jól.
De ami ennél is rosszabb, az az ügyetlenség. Amióta nő a hasam, minden kiesik a kezemből... :o(
De már csak májusig kell kihúzni. :o)
Én is elég feledékeny lettem, pedig előtte volt, hogy évekkel ezelőtti párbeszédeket felidéztem, imádta a főnököm.
Hát, ez most elég távolinak tűnik.
17:10-es, mintha magamat látnám, mikor terhes voltam.
Eddig mindenki tőlem várta a dátumokat, a fontos időpontokat.
Hát terhesen, én azt sem tudtam mikor melyik nap van. Mindent elfelejtettem. Az egyik szobában megállapítottam, hogy miért megyek a másik szobába, de mire átértem (fél perc alatt) már azt sem tudtam ki vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!