Ez már vészes hányás terhesség alatt?
Figyelt kérdés
A 11. hétben vagyok és szörnyű rosszulléteim vannak. Nem csak reggel, egész nap tart és naponta 5-6-szor hányok is. Sokszor hánytam epét. Szinte még a víz is kijön belőlem. Teljesen kimerültnek érzem magam és 10kg-ot fogytam 5 hét alatt. Alig van erőm még a lassú sétához is. Forduljak ezzel orvoshoz vagy ez még természetes?2012. jan. 26. 10:18
1/11 anonim válasza:
Ezzel már menj orvoshoz, mert kiszáradhatsz. Ott kötnek rád infúziót és jobban leszel.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Még ma elmegyek orvoshoz!
2012. jan. 26. 10:23
3/11 anonim válasza:
Adnak rá gyógyszert is. Jobb, ha orvost ezt rendezi.
4/11 anonim válasza:
Ezzel mindenképpen már orvoshoz kell fordulnod, lehet vírust kaptál el. Ne várd meg, hogy annyira legyengülj, hogy ne tudj elmenni. Ha van otthon normaflore, akkor abból vehetsz be 1 ampullával.
5/11 anonim válasza:
Menj dokihoz! Mielőbbi javulást és gondatal,egészséges terhességet!
6/11 anonim válasza:
Menj orvoshoz mindenképpen!!Majd írj,hogy mi újság.
7/11 anonim válasza:
Én is sokat voltam rosszul, de csak napi 1-szer hánytam, max 2-szer.
5 kg-ot fogytam pár hét alatt. Ez nem volt vészes és a hányás sem.
Viszont a helyedben és is orvoshoz mennék.
8/11 A kérdező kommentje:
Holnap estére kaptam időpontot az orvosomhoz. Megírom, hogy mit mondott. Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 26. 17:02
9/11 anonim válasza:
Szia én is úgyanebben a cipőben járok, már 6 hetes korom óta mindent kihányok, rettenetesen fáj a gyomrom és már sokat fogytam. Most 9 hetes vagyok és már nem bírom, kimerültem teljesen, holnap doki és valószinűleg infuzió!!A tied is vészes hányás és nem természetes.Biztos azóta már kapod az infuziót. Kitartás neked és pihenj sokat ha teheted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!