Fogytál terhesség alatt diéta, hányás, bármi miatt?
Csak azért érdekel, mert szeretnék diétázni, persze nem drasztikusan. Eleve túlsúlyos vagyok, és nem szeretnék 100 kilóval szülni menni, meg a magas vérnyomást, stb.. is elkerülném. Szóval létezik olyan, hogy a baba szépen nő, csak mondjuk én nem? :) 29 hetes kismami vagyok, eddig +6 kg-mal. De az előzőnél még a "maradék" 8 hétben feljött 10 kg, aminek egy része víz volt, másrészt ettem össze-vissza mindenfélét, majdhogynem mértéktelenül.
És akit a vércukorszintje miatt diétára fognak, az sem hízik? Vagy csak minimálisan?
Szia!
Én is hasonló cipőben járok mint te. Az első babám után rajtam maradt 11 kiló. Ezt nem sikerült leadnom 2,5 év alatt. Most a másodikkal vagyok 8 hetes, és már most híztam 2 kilót. A végére tutira 100 kiló fölött leszek, a hideg is kiver a gondolattól:(
Diétázom, többször eszem keveset. Diétás kenyér, sovány husik, zöldségek, és tejtermékek a menü. Gyümölcs van nasi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!