Vajon a hányinger-hányás fokozódhat a terhesség előrehaladtával?
Kb egy hete émelygek, ami délutánra ált mérséklődni szokott, viszont második napja reggel hányással kezdem a napot. Tegnap egész megkönnyebbültnek éreztem magam, sőt örültem is, mert a hányás után sokkal enyhébb volt az émelygés. Ma viszont még mindig "alig élek". Ez csak rosszabb lesz?
7hetes km
Én is a 7. hétben vagyok. Nálam ez ugy működik, hogy egyik nap egész nap hányinger akár reggel hányás, másnap meg semmi és jól vagyok, tudok enni, stb. Szerintem mérséklődik mert eleinte sokkal rosszabb volt.
Grat :)
Adri17
Mindenkinél egyéni, nálam a 12 hétig tartott, azóta is vannak émelygősebb napok. Szedjetek B6 vitamint. Én napi 3-at szedek még most is (20mg-os).
A lényeg, hogy nem szabad a kiszáradást megvárni, akkor muszáj bemenni infúzióra, mert egyedül nem bírható, persze ezek már extrém esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!