Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már vészes hányás terhesség...

Ez már vészes hányás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A 11. hétben vagyok és szörnyű rosszulléteim vannak. Nem csak reggel, egész nap tart és naponta 5-6-szor hányok is. Sokszor hánytam epét. Szinte még a víz is kijön belőlem. Teljesen kimerültnek érzem magam és 10kg-ot fogytam 5 hét alatt. Alig van erőm még a lassú sétához is. Forduljak ezzel orvoshoz vagy ez még természetes?
2012. jan. 26. 10:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A terhességem végig hányással telt, de a kisfiam teljesen egészséges lett hála az égnek! Már 5 éves és egy örökmozgó csoda! :) A szülés nagyon nehéz volt és komplikáció is akadt, de nem a hányásból kifolyólag. Sajnos a nyakára tekeredett a köldökzsinór és nem tudott magától haladni a szülőcsatornában emiatt. Vacuum-mal született meg a harmadik szívhang probléma után. Annyira nem vagyok megbékélve az orvos megoldásával, de a lényeg hogy egészséges lett. :)

Azóta született egy kislányom is, ő márciusban lesz 2 éves. Vele sajnos sokkal súlyosabb volt a terhességi vészes hányás. Kiszáradtam, kórházban feküdtem, sok infúziót kaptam. Vele sajnos el kellett jutnom arra a szintre, hogy menni is alig bírjak (vért is alig tudtak venni) mire komolyan vettek. Az osztályvezető főorvos még engem szúrt le, hogy miért vártam eddig. 4 alkalommal jártam a sürgősségi nőgyógyászaton mire befektettek.

Vele álomszülésem volt. Mint a villám, olyan gyorsan és problémamentesen megszületett.

Több babát nem fogunk vállalni. Két gyerkőc mellett már nem eshetek ágynak hetekre, bármennyire is vágyok egy harmadik csodára!

Köszönöm hogy érdeklődtél! :)

2018. febr. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!