Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Subchorialis heamatoma kis...

Subchorialis heamatoma kis terhességnél milyen eséllyel jár vetéléssel?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a petezsák alatt van, kb. ugyanakkora.Utrogestant kaptam (az első doki nem akart adni semmit.. szerinte ha el akar menni a baba menjen el most... aztán orvost váltottam.) Nem túl bíztatóak. Eddig összesen 3-szor véreztem egy-egy pöttyöt. Milyen tapasztalataitok vannak?
2012. jan. 26. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is volt 6 hetesen haematóma a petezsákhoz közel. Én is utrogestant kaptam és feküdnöm kellett szigorúan. Nagyon megijedtem, de betartottam a fekvést és pihenést. 4 hét múlva nekem felszívódott a vérömleny. Egyszer véreztem amikor kiderült a vérömleny és utána 3 napig barnáztam. 2 hetente kellett mennem UH-rs hogy nézzék kisebb lett e a haematóma. 12. hétig használtam a hüvelykúpot. Ma 25+4 hetes vagyok. Megéri tényleg pihenni és nyugodtnak maradni. Drukkolok hogy a te babád is átvészelje ezt a pár hetet és megnyugodj.
2012. jan. 26. 21:32
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, olvasgattam fórumokat stb és megnyugtató, hogy többnyire nem vetéltek el azok az anyukák, akiknek ilyen volt. remélem én se fogok.
2012. jan. 26. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
8. héten barnáztam. Irány az ügyelet... Kiderült, hogy haematóma. Utrogestant kaptam én is, majd a 12. héten már semmi nem látszódott az uh-on.
2012. jan. 26. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt, a 8. héten kezdtem vérezgetni kicsit, másnap mentem is dokihoz. Utrogestan+ pihenés, 12 hetesen már semmi nem látszott. Azóta megszülettek az ikreim:)
2012. jan. 27. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam kórházban és velem egy kórteremben volt egy 16 hetes kismama, haematomával feküdt már két hete talán és azóta vérzett. Amikor én másfél hét után jöttem haza kb. akkor kezdett csillapodni a vérzés, de attól a baba szépen fejlődött. Az volt a fontos és állandóan hangsúlyozták neki az orvosok, hogy feküdjön, semmit se csináljon, és ő tényleg a 24-ből 23-at feküdt. Ha otthon vagy, próbáld ugyanezt, ne emelj semmit, feküdj végig és előbb utóbb felszívódik. Ja! és ne aggódj!!! Minden jót nektek!
2012. jan. 27. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Véreztem erősen 6 hetesen, azt hittem vetélés. A baba megmaradt, heamatoma volt mellett, akkora, mint a petezsák. De nem kellett feküdnöm, dolgozhattam is. Vigyáztam, hogy ne emeljek nehezet. Szép lassan, barnázgatva kiürült.

Gyógyszert én sem kaptam - fogadott orvosom van, én bíztam/bízom a döntésében. Magnéziumot szedtem emelve.

26 hetes

2012. jan. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!