Mikor kell orvoshoz menni, ha mennyi ideig nem érzem a babám mozgását?
Nem akarom túlparázni a dolgot, eddig kirúgta az oldalam, három napja meg se moccan, ha direkt úgy fekszek, ahogy ő nem szereti, akkor sem reklamál :((
Holnap leszek 33 hetes.
Tegnapelőtt megnéztem dopplerrel, csak egyedül sose szoktam megtalálni, "mintha" hallottam volna valamit. Tegnap nem találtam, ma nem próbáltam. (Sose tudtam kezelni azt az izét)
hat..nem tudom mit csinaljak, dokimat nem tudom elerni, holnap delutanra tudtam a gyerkocnek szervezni "vigyazast", aztan bemegyek a korhazba max kiutalnak.
lennt ereztem valamit, valamit minden nap erzek, de csak egyszer, max ketszer.
megprobalom kisirni az uh-t hogy megnyugodjak.
a masik baj, hogy szuro fajdalmaim vannak, neten azt irjak termeszetes, nekem nem volt eddig :S nem tudom van e osszefugges
annyira rendben, hogy ctgre nem is kuldott a dokinom.
azt mondta valszeg a tulsuly miatt nem erzem, magzatvizet is nezett meg koldokzsinort, minden tokeletes
o azt mondta jol tettem, hogy bementem (direkt megneztem mikor van benn a korhazban,szegenyt "megleptem", de jo, mert legalabb megnyugtatott
be van fordulva, meg minden
(a fiam faros volt,valszeg azert is ijedtem be.. dopplerrel vadaszom a szivhangjat, neha osszejon, akkor jo)
de ez a kiskonyv vegen napi 4, mostmar utopia :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!