Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell orvoshoz menni, ha...

Mikor kell orvoshoz menni, ha mennyi ideig nem érzem a babám mozgását?

Figyelt kérdés

Nem akarom túlparázni a dolgot, eddig kirúgta az oldalam, három napja meg se moccan, ha direkt úgy fekszek, ahogy ő nem szereti, akkor sem reklamál :((

Holnap leszek 33 hetes.

Tegnapelőtt megnéztem dopplerrel, csak egyedül sose szoktam megtalálni, "mintha" hallottam volna valamit. Tegnap nem találtam, ma nem próbáltam. (Sose tudtam kezelni azt az izét)

2012. jan. 11. 19:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van. valamiért nem mozgott rendesen(sőt, állításod szerint egyáltalán nem mozgott) napokig a babád. Én tuti mennék amíg nem érek valami orvost!!!! Nekem is van kicsi fiam, vinném magammal...de kívánom a legjobbakat...csak azért nézesd meg. nem jó ez így:(
2012. jan. 13. 16:08
 42/49 anonim ***** válasza:
mi ujság,hogy vagytok?
2012. jan. 14. 09:20
 43/49 A kérdező kommentje:
ma meg tegnap vegre ugyanugy sokat mocorgott..fogalmam sincs mi volt .. de felhivom a dokimat hetfőn mindenkepp
2012. jan. 14. 18:58
 44/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veletek???

2012. jan. 16. 14:55
 45/49 A kérdező kommentje:

hat..nem tudom mit csinaljak, dokimat nem tudom elerni, holnap delutanra tudtam a gyerkocnek szervezni "vigyazast", aztan bemegyek a korhazba max kiutalnak.

lennt ereztem valamit, valamit minden nap erzek, de csak egyszer, max ketszer.

megprobalom kisirni az uh-t hogy megnyugodjak.

a masik baj, hogy szuro fajdalmaim vannak, neten azt irjak termeszetes, nekem nem volt eddig :S nem tudom van e osszefugges

2012. jan. 16. 17:05
 46/49 anonim ***** válasza:
ezek szerint még mindig nincs rendben valami:( jól értettem, max napi 1-2 mozgást érzékelsz??? b*sszus...én már régen mentem volna, ez nem játék egyáltalán! én nem tudom mennyi magzatmozgást éreztem 33 hetesen, de tuti nem 1-2 egy nap! :(
2012. jan. 17. 13:41
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
meg, már ne is haragudj, de itt csak a kifgoságokat írod: védőnők kint vannak terepen(?), azóta is? Dokidat hosszú napok óta nem tudod elérni (és ha szülnél???), nem tudod kire hagyni a gyermeked, stb...nem mozog a babád, max napi 2x, és te nyugodtan otthon ülsz? Bocsánat, de nem értem. Távol álljon tőlem hogy megbántsalak, de több hozzászóló is írta, hogy nem érdekelne ha hülyének nézik, vagy letolják, de a kisbaba egészsége, élete a legfontosabb!!! Ha valami gond van, és te napok óta otthon ülsz vele...hát nem tudom...Én kívánom hogy ne legyen, de azt is nehezen hiszem, hogy ilyen problémával elküldenének egy kórházból....
2012. jan. 17. 13:52
 48/49 anonim ***** válasza:
Voltál uh-n? Minden rendben?
2012. jan. 17. 14:27
 49/49 A kérdező kommentje:

annyira rendben, hogy ctgre nem is kuldott a dokinom.

azt mondta valszeg a tulsuly miatt nem erzem, magzatvizet is nezett meg koldokzsinort, minden tokeletes

o azt mondta jol tettem, hogy bementem (direkt megneztem mikor van benn a korhazban,szegenyt "megleptem", de jo, mert legalabb megnyugtatott

be van fordulva, meg minden

(a fiam faros volt,valszeg azert is ijedtem be.. dopplerrel vadaszom a szivhangjat, neha osszejon, akkor jo)

de ez a kiskonyv vegen napi 4, mostmar utopia :(

2012. jan. 17. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!