Mikor kell orvoshoz menni, ha mennyi ideig nem érzem a babám mozgását?
Nem akarom túlparázni a dolgot, eddig kirúgta az oldalam, három napja meg se moccan, ha direkt úgy fekszek, ahogy ő nem szereti, akkor sem reklamál :((
Holnap leszek 33 hetes.
Tegnapelőtt megnéztem dopplerrel, csak egyedül sose szoktam megtalálni, "mintha" hallottam volna valamit. Tegnap nem találtam, ma nem próbáltam. (Sose tudtam kezelni azt az izét)
Én mind a két terhességemnél éreztem minden nap a mozgásukat, persze voltak lustább napjaik, de akkor is mozgolódtak egy picit.
A három nap az nagyon sok:(
köszi. nem görcsölök, nem verzek, es nem mennek el feleslegesen (egyedul vagyok a 2,5 evesebbel, es nem tudom kire bízni)
egyszer mar bementem potyara a korhazba, nagyon leszurtak, hogy csak felesleges papirmunka vagyok, meg kulonben is, van eleg bajuk..
Szerintem is menj el mindenképpen dokihoz! Elhiszem, hogy kellemetlen, ha leszúrnak, hogy potyára mentél be, de inkább hőzöngjön a doki, és ne legyen semmi baj, mint hogy ettől való félelmedben későn kapj segítséget, ha szükségetek van rá - szerintem.
36 hetes kismama
Nem riogatni akarlak, már írtam ki ezzel kapcsolatban egy kérdést régebben.
Én sem éreztem, igaz, csak egy napig kb. A szívhangfigyelővel én megtaláltam, ezért nem is aggódtam. Reggel azért felhívtam a dokim, mondta,hogy azonnal kórház és NST. Sürgősségi császárom volt, mint kiderült rajta volt a köldökzsinór a nyakán és azért nem bírt mozogni. Ha később megyek súlyos oxigénhiány vagy akár halál is felléphetett volna.
Szóval azonnal orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!