Érdemes 4 hét 2 naposan orvoshoz mennem?
Nekem terhesen ugyanolyan tüneteim voltak az első hónapban, mint amikor meg szokott jönni. Épp ezért nem is gondoltam egyből, hogy terhes lehetek. Úgyhogy ez tök normális ilyenkor, ne ijedj meg.
Én 4 hét 4 naposan voltam először dokinál azért, hogy megnézzen uh-n is, mert annyira kíváncsi voltam, és izgultam.
De sokan mondják, hogy később érdemes csak dokihoz menni, úgy 6-7 hetesen. Hát én nem bírtam várni, mondjuk nem is akartam. Elmentem és már látszódott a petezsák, nekem már ez is nagy élmény volt. De persze, ha biztosabbra akarsz menni, várj még 2 hetet.
A tesztet nem ismerem, de ha pozitív, akkor az pozitív. :)
Minden jót!
Én elmentem ennyi idősen az orvoshoz, meg is bántam. A doki nem látott semmit, csak egy felritkulást ami szerinte akár mi is lehet. Ráadásul nagyon bunkó volt, úgy kezelt mintha elakarnám vetetni a babám, azért kellene a korai diagnózis. Ez SZTK alapon ment.
Átmentem egy másik rendelőbe, szintén SZTK alapon, de már a betöltött 6. hét után. Nagyon rendes volt a doki, meg mondta, hogy nagyon régi az uh gép és csak hasi uh-t csinál, így még két hetet várjak és úgy menjek vissza, bár akkor már petezsákot látott, de szívhangot még nem. 8 hetesen és 3 naposan már a szülészet-nőgyógyászatra küldtek és ott láttak szívhangot.
Summa summárum nem érdemes elmenni.
A ClearBlue-t nem ismerem, én Gabriellel teszteltem.
Én elmentem látott felritkulást, 5+5 naposan pulzált a szívcső is. Gratulálok! :)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!