Hány hetes vagyok mikor érdemes orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
08-29-én volt meg utoljára és mikor menjek orvoshoz?2011. okt. 6. 19:29
1/4 anonim válasza:
5 hetes és 4 napos vagy. Orvoshoz elég 7-8 hetesen menni, azaz kb. 2 hét múlva. Akkor már lesz szívhang is.
2/4 anonim válasza:
kb. 2 hét múlva, ahogy az előttem szóló írta. Gratulálok a babához :-)
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem aug 4-én volt meg utoljárra,és én holnap megyek dokihoz!9 hetes 2 napos leszek holnap!Második baba azért vagyok ilyen türelmesmár!
De így nek kell majd csak a 12 hetes genetikai UH-ra mennem, meg így még lesz időm a doki paírjával elmenni a védőnőhözis a kiskönyvemért!
22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó! Jól megmosolyogtam a beírásod, mert nekem most 21 hós a kislányom, és kb 4 hetes lehetek. Mire ő 22 hós lesz, addigra leszek én is kb 9 heteske :)
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én kb 2 hét múlva fogok elmenni dokihoz, akkor már 6+3 leszek ha minden jól megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!