Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik orvoshoz (nőgyógyász)...

Melyik orvoshoz (nőgyógyász) érdemes menni a csepeli sztk-ban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Butus kérdés . Ezeken az oldalakon nem lehet a Csepeli orvosokat se név szerint megnevezve minősíteni,rangsorolni,róluk esetleg negatív véleményt írni,mert sértené a személyiségi jogaikat és akár be is perelhetnék a róluk megjelentetőt vagy ezt az oldalt.Tudod még egy romának sem szabad kiírni a nevét aki mondjuk 70 éves asszonyt erőszakolt meg ,nem hogy egy orvosét .
2010. dec. 15. 04:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Butus válasz. Nézzél szét kicsit a neten, szinte az összes orvosról fogsz fórumot találni. Nem azt kérte a kérdező, hogy ugyan, rágalmazd már meg a csepeli orvosokat, hanem tapasztalatokat vár, hogy kit javasolnak (érted, megdicsérik, milyen jó doki... Nyilván nem fog fennakadni rajta, hogy nyilvánosan ajánlják másoknak...) Sajnos érdemben nem tudok segíteni, ha tudod kik dolgoznak ott, próbáld kiguglizni.
2010. dec. 15. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

itt nem nagyon akarom megírni,ha küldesz privát üzenetet,akkor szívesen válaszolok,mert én is oda járok!

2010. dec. 15. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál ma délelött!Hát azt mondta mintha látna valamit de nem meggyőző.Több mint egy hete nem jött meg és 2 csíkos lett a tesztem.Akkor azért lehetek terhes?Megyek vizeletet leadni szerdán de addig tövig rágom a körmöm.
2010. dec. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!