Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes 4 hét 2 naposan...

Érdemes 4 hét 2 naposan orvoshoz mennem?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem Lindinette fog. Gátlót. Abba hagytam öt hónapja, mert nagyon szeretnénk babát. Most késett a mensim és vettem Clearblue digitális tesztet ami pozitív lett kb.40 mp alatt nagy örömömre. Számításom szerint négy hetes és két napos vagyok, előző havi mensitől számolva uh 28 napra jön meg mindig. Kissebb görcseim vannak, fájnak a melleim, olyan mintha meg akarna jönni. De semmi. Nagyon szeretném ezt a babát, és meg vagyok ijedve. Volt ilyen v. kinek? Mikor érdemes elmennem orvoshoz? Egyátaán megbízható ez a teszt? Üdv.: B
2012. jan. 11. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 6.-7. héten érdemes, többet tud mondani, most úgy sem lát még semmit!
2012. jan. 11. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem érdemes, ráérsz 8-9 hetesen. És tudom, hogy nem könnyű, de próbáld lazán venni, úgy az idő is jobban telik. Sok boldogságot.

33 h km

2012. jan. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!