Mikor kell orvoshoz menni, ha mennyi ideig nem érzem a babám mozgását?
Nem akarom túlparázni a dolgot, eddig kirúgta az oldalam, három napja meg se moccan, ha direkt úgy fekszek, ahogy ő nem szereti, akkor sem reklamál :((
Holnap leszek 33 hetes.
Tegnapelőtt megnéztem dopplerrel, csak egyedül sose szoktam megtalálni, "mintha" hallottam volna valamit. Tegnap nem találtam, ma nem próbáltam. (Sose tudtam kezelni azt az izét)
Nekem sem volt soha, hogy egyáltalán nem mozgott, még hidegfrontnál is mocorgott este csak kevésbé intenzíven és kevesebbet (napközben viszont alig-alig), de másnap már be is pótolta.
Már 12 óra után érdemes megnézetni, hogy minden rendben van-e.
Remélem már bementél, 1 órán belül lehet felügyeletet szerezni a nagyobbnak, ha nagyon fontos, biztos te is meg tudod oldani (nagyszülők, szomszéd, barátnők!)
Én is a másodikat várom, de ha ilyen lenne biztos, hogy bemennék megnézetni, nekem is meg kell oldanom a nagyobbam felügyeletét, de biztos, hogy nem tartana vissza, sőt még az sem , ha hülyének néznek és főleg nem várnék 3 napot!
Remélem azért nincs nagy baj!
remélem már dokinál vagy
ird meg mi van veletek
szoritok h minden oké legyen
Rázogasd a pocid, fordulj egyik oldaladról a másikra, amúgy meg kórház.!!! Nekem egy éjjel történt, hogy vérezni kezdtem, nem mozgott, nem tudtam ébreszteni sehogy és rohantunk a kórházba. Nem találtak szívhangot, aztán nagy nehezen meglett, de nagyon lassú volt. 5 perc múlva már műtöttek is, és szerencsére egészséges.
Remélem, minden rendben lesz és csak a front miatt bújt el.
Írj, ha hazaértél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!