Mikor kell orvoshoz menni, ha mennyi ideig nem érzem a babám mozgását?
Nem akarom túlparázni a dolgot, eddig kirúgta az oldalam, három napja meg se moccan, ha direkt úgy fekszek, ahogy ő nem szereti, akkor sem reklamál :((
Holnap leszek 33 hetes.
Tegnapelőtt megnéztem dopplerrel, csak egyedül sose szoktam megtalálni, "mintha" hallottam volna valamit. Tegnap nem találtam, ma nem próbáltam. (Sose tudtam kezelni azt az izét)
bocs, hogy nem irtam, egyedul vagyok a gyerkocommel (aki kinnt van), es elegge lefoglalt.
Meg aznap este bementem.
Ratettek CTGre.
Aztan leoltottak, hogy tok jol van a baba, semmi baja, nem feltetlen kell ereznem, fekudhet igy is ugy is
Ez nagyon szep meg jo, de ugy fekszik, hogy ma se ereztem
most menjek be minden nap a korhazba?
Eddig majd kirugta az oldalam, most semmi.
Nem aligvalami, hanem SEMMI.
Ma se.
Igaza van az előttem szólónak, szerintem sem normális, hogy legalább csuklani, vagy kicsit mocorogni ne érezd már napok óta.
Nem csak CTG-t, hanem ultrahangot is kellett volna csinálniuk.
Bizony én inkább minden nap bemennék a helyedben, ha ennyire nem akarnak foglalkozni veled!
A CTG-t rendesen 20 percig nézték és mozgott rendesen a pici?
Mert ha nem, akkor be szoktak azért fektetni és nem tudom hol lehet az a kórház, ahol ezért hülyének nézik a kismamát, hogy bemegy, mert napok óta nem érzi mozogni a magzatát, a szakemberek is tudják, hogy mi minden lehet a háttérben és nem szoktak megnyugodni, míg minden okot ki nem zártak!
eü-s vagyok
istvanban voltam
ctg legalabb fel ora volt
minden nap bemenni kicsit cinkes, nem tudom kire bizni a gyerkocot
de holnap ha nem erzek semmit, felhivom a nodokim mindenkepp, vagy 4d uh, vagy nemtom
Szerintem mindenképpen nézesd meg magadat még1x, ez nem játék, lehet nem érzi már jól magát a babád azért nem nagyon mocorog...én nagy ívbe lesz@rnám, hogy mit szolnak az orvosok, a babám élete/egészsége mindennél fontosabb. Ha úgy érezném valami nem stimmel, akkor addig zaklatnám a kórházat és az orvosokat amíg teljes mértékben meg nem nyugtatnak. Remélem minden rendben lesz veletek, szorítok nektek.
30hkm
hello..koszi a biztato valaszokat..
a vedono nem ert ra, a tobbi se (kinnvannak terepen), a dokim nem veszi fel reggel ota (gondolom alszik, szulese volt, majd megprobalom delutan).. megprobaltam a kaja utan bal oldalt, nem jott be (egyebkent mar csinaltam hasonlot, hogy reklamaljon), elovettem a dopplert, hat vagy 150el ver a hasam alja, vagy a szivet hallottam :) (remelem az utobbi, tok olyan volt a hang, mint a vedononel a szivhang, meg az nstn). aztan abbamaradt hirtelen, gondolom arrébbment, és akkor ereztem a mozgast.
most picit megnyugodtam megint, majd delutan megint probalom a dokit, ha nem, akkor este megint megkeresem a szivhangot dopplerrel, ha mas nem, remelem megint elmozog.
egyebkent lehetseges az fizikailag, hogy mozog, csak en nem erzem? majdnem 30 kiló jott fel a terhesseg alatt, egyebkent is kis husi voltam.. meg a fiam faros volt, sose "fordult be" (kivulrol forditottak meg, mert nem akartam csaszart), de nem, csak felismernem ha mozogna lehet, hogy mashol mozog, de akkor is mozgas, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!