Miután befordul a baba, hol lehet érezni a mozgását, rúgásait?
28+5 hkm vagyok, es a picurkám, 3 napja folyamatosan ficankol, es szinte csak ugy hullamzik a hasam. Ha mar befordult volna hol kellene ereznem a rugasait? Jelenleg mindenhol erzem. :)
koszonom a valaszokat
koszonom a valaszokat
hat nem tudom, de en sokszor erzem ugy mintha a huvelyembe rugna, vagy lehet hogy ut :) nem tudom
Nekem vegig befordult pozban volt eddig.En az erosebb rugasokat mindig fent erzem a koldokom felett,illetve ha ugy kinyomja a kis terdet vagy labat azt is mindig a koldokom felett erzem.
Lent a szemerem csontomnal kisebb kaparaszasokat erzek,gyengebb uteseket,na meg ha csuklik,azt is lent erzem,innen tudom hogy ott a kis feje:-)
34 hkm
ha már befordult,fent a köldök és a bordák között érzed a rugásokat.ha lent érzed,az a keze,vagy a feje,mert a hogy rug,ellentétesen nyomja a hüvelyi részt.az enyém hetek óta be van fordulva,néha olyan,mintha ki akarna szakadni az alhasam,amikor a bordámnak támasztja a lábait.olyankor rendesen meg tudom csikizni a talpát.
36+3hetes km
Az én babám most nem rég fordult fejvégű fekvésbe,eddig a hólyagomat rugdosta,most pedig a köldökömnél vagy a bordáimnál érzem,lent én is inkább csak kaparászást érzek néha egy kis ökölcsapással.
33hkm
nagyon koszonom a valaszokat
hat akkor lehet hogy befordult mar a picurkam, mert sokszor a rugasokat a koldokom magassagaban erzem, na meg ahogy az egyik valaszolo is irta a koldokom felett erzek feszitest
akkor mar lehetseges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!