Nem érzem pár napja a baba mozgását, aggódom! Másnak is volt így?
Az első időszakban van ilyen, még sok helye van tényleg.
Nálam rendszeres, hogy hamar megérzem őket, aztán heteken át csak nagyon ritkán.
:)
Még csak 18 hetes vagy. A legtöbben ilyenkor még meg sem érzik. Az teljesen normális, hogy még nem érzed minden nap ez így is lesz kb a 28. hétig.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Lehet,hogy butaság aggódni, nem tudom miért jutnak néha rossz dolgok az eszembe..hétfőn megyek uh-ra egyébként, akkor már betöltött 19 hetes leszek.
Lehet, hogy már előre izgulok. 2 évet vártunk erre a babára, lehet, hogy azért. 16 hetesen voltam utoljára uh-án. Nálunk a védőnő nem nézi a szívhangot sajnos.
18hetes voltam, amikor feltűnt, hogy nem érzem a babát, szintén második törpike.
Telefonáltam a terhesgondozóba, hogy ilyenkor mit, és hogyan csináljak. Erre az volt a javaslatuk, hogy irány a doki 99,99%-hogy sok a helye, édesen alszik, vagy a természetéből fakadóan játszott egy szösszel, de ott az a hangyatöknyi esély sajna... Szóval én elmentem szívhangot nézetni, na mondjuk mire megtaláltuk(elbújva elforogva)
9hónapos kis tündérke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!