Érezhetem a baba mozgását? Számít az, hogy hol tapad?
Betöltött 13. héten érezhetem a baba mozgását? Leginkább este, oldalamon fekve érzek valami furcsa simogatásszerűt belül. Eddig 12 hetesnek számolták, de a doki az UH-on 13 hetest mondott és azt hogy már teljesen fent van. Az első leletemen az áll, hogy portio hátul, ha jól tudom, az azt jelenti, hogy a méhszáj hátra nyílik. Ettől érezhetem hamarabb, esetleg később? Az Uh- on eléggé mozgékony babának látták.
Köszi a válaszokat előre is!
Első babánál 99%, hogy nem érezheted.
De hát tudod hogy vagyok ezzel,"soha ne mondd hoyg soha".
Ha azt mondta a doki hoyg teljesen fent van akkor azt jelenti hoyg a méhfenéken tapad. Ez se nem jó se nem rosz, nincs jelentőssége.
A méhszáj viszont ugye lent van, de ez a portio szó nem tudom mit jelent.
Olyan nincs hoyg a méhszáj hátra nyílik!
Inkább talán a lepényre utalhat de ezt a szót nem ismerem.
11:35
A doki az ultrahangon azt mondta, hogy már teljesen fent van. Nem vagyok még 14 hetes sőt, ami azt illeti eddig 12 hetesnek számoltak. Szóval szerintem mindenkinél máshogy működik a dolog.
Azt mondjuk gondoltam, hogy hamar meg fogom érezni, mert éreztem az ovukat is és a beágyazódást is. Szóval lehet korai, de nem egyszer éreztem már ezt a furcsa érzést. Viszont azelőtt biztos vagyok benne, hogy nem éreztem hasonlót sem.
Én pillangószerű rebegést a 9. héten éreztem életemben először, tehát korábban soha nem tapasztaltam semmi hasonlót, csak a terhességem kapcsán. Azóta rendesen megrúgott már párszor. Miért ne érezhetnéd?
18 h km
Első babámnál a 12-13. héten éreztem.
A másodiknál meg mintha már a 9-ikben is éreztem volna..,de jobban csak a 13. héttől..
Szerintem simán érezhetted te is! :)
Na hallgass senkire aki azt mondja,hogy nem érezhetted,hisz te tudod,hogy azt már érezted-e vagy sem..! :)
Teljesen fent van???? Fizikálisan lehetetlen! Valamit félreértettél!
Nekem nincs még teljesen fent 28 hetesen!:)
Tényleg nem vitatkozni akarok, csak már a végén tényleg az lesz,hogy 7-8 hetesen érzik a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!