Árthat a babának? A 9. hétben járok.
Figyelt kérdés
Tegnap este kénytelen voltam bevenni egy strepsilst, mert már öklendeztem a köhögéstől, annyira vacakul voltam. Lehet baj belőle? Legalább 2 hete képtelen vagyok kigyógyulni a náthából, éjszaka alig alszom, mert szinte folyamatosan köhögnöm kell. A férjem szerint ez már a babának rossz, ha nem kezdek ezzel valamit.2012. jan. 11. 10:38
11/15 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, belenézett a torkomba és egyből írt gyógyszert (pedig kismamáknak állítólag soha nem szokott). Úgy tűnik elég komoly a dolog. :(
2012. jan. 11. 16:54
12/15 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajotok! Az orvosok tudják, hogy melyik gyogyszer nem ártalmas. Az ártalmasabb lett volna, ha kezeletlen maradtál volna!
13/15 A kérdező kommentje:
Gondolom én is, mert ez a köhögés már borzasztó volt.
2012. jan. 12. 09:28
14/15 anonim válasza:
na én is mehetek dokihoz. Véletlen megharaptam a számat de nagyon, éjszaka meg bedagadt és olyan herpes szerű lett és még be is lázasodtam tőle. Nem is volt még ilyenem, de mondjuk a férjemnek 2 hete volt herpese, azt hittem már megúsztam,de lehet hogy mégsem. Kíváncsi vagyok, erre ugyan mit tudnak adni terhesen:)!Jobbulást neked!
15/15 A kérdező kommentje:
Neked is, reméljük csak tud adni valamit.
2012. jan. 13. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!