Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat a babának? A 9. hétben...

Árthat a babának? A 9. hétben járok.

Figyelt kérdés
Tegnap este kénytelen voltam bevenni egy strepsilst, mert már öklendeztem a köhögéstől, annyira vacakul voltam. Lehet baj belőle? Legalább 2 hete képtelen vagyok kigyógyulni a náthából, éjszaka alig alszom, mert szinte folyamatosan köhögnöm kell. A férjem szerint ez már a babának rossz, ha nem kezdek ezzel valamit.
2012. jan. 11. 10:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
1 nem árt, de kérdezd meg inkább a dokit, mit tegyél köhögés ellen, mielőtt a kezelést folytatnád!
2012. jan. 11. 10:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom folytatni, ma megyek dokihoz.
2012. jan. 11. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem még strepsilst se adtak :( pedig nagyon beteg voltam :( mézes teát javasoltak, de a tantum verdét is szokták ajánlani
2012. jan. 11. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Tantum verdét használj, szedj, azt kismamák is használhatják! Nekem bevált!
2012. jan. 11. 11:09
 5/15 A kérdező kommentje:
A mézet nem igazán bírom elviselni, meg könnyen lehet, hogy ezzel a picivel is cukros leszek, mint az előzővel voltam, szóval nem ajánlott nekem. Citromos teát iszom meg sok c-vitamint, gyümölcsöket, de képtelen vagyok meggyógyulni. A Tantum verde jó ötlet, megnézem mit írnak rá, úgyis van itthon. Köszi a válaszokat!
2012. jan. 11. 11:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Tantum verdét lehet terhesen szedni...kifejezetten ezt ajánlják...Azt nyugodtan reggel-este,utána ne egyél,ne igyál 2 órán át...
2012. jan. 11. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Égetett cukros hagyma tea jó ilyenkor, egy próbát szerintem megér.
2012. jan. 11. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Én Stodal szirupot vettem, mikor terhesen köhögtem. (nagyon durván köhögtem én is) Ez homeós, úgyhogy használhatod nyugodtan, nekem nagyon jó volt, hamar elmúlt a köhögés!
2012. jan. 11. 11:38
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2012. jan. 11. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 10 hetes vok. Én is beteg lettem de kb 4 nap alatt rendbejöttem, pedig nagyon csúnyán köhögtem én is. 1000mg c-vitamin és Dr. Theiss Hustensaft szirup. Ez egy köhögésre való szirup ami gyógynövényes és rá is van írva, hogy kismamák is ehetik. Lándzsás utifű egyébként ez. Napi két evőkanál és pár nap alatt minden rendbejön nagyon durván jóóó, hatásos. Jobbulást!
2012. jan. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!