Arthat-e a babanak, ha szenhidrat dieatzom egeszseesen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 12:29
1/7 anonim válasza:
na ennek semmi értelme,írd le kommentben normálisan mit is szeretnél :D
2/7 anonim válasza:
Miért diétáznál ha nem muszály?
Várandóság alatt tilos a fogyókura.
vagy mire gondolsz?
3/7 A kérdező kommentje:
bocsi a hibakert, telefonrol irtam.
Tehat: az elso babammal hiztam sokat. Azota mar 2 eves, kin-keservesen sikerult lefogynom 2 ev utan. Hallottam, hogy a szenhidrat-dietaval (amit a cukrosoknak kell csinalniuk), nem szoktak sokat felszedni. Tehat a kerdesem, hogy szabad-e csinalni a dietat, ha a cukrom normalis.
2011. dec. 25. 18:46
4/7 anonim válasza:
Persze, gondolom hozzáadott cukrot nem fogyasztasz, meg inkább teljes kiőrlésű dolgokat eszel. Végülis ezek az egészséges táplálkozás alapjai. Sima cukorra (kristálycukor, meg ami ezt tartalmazza) nincs senkinek se szüksége.
5/7 anonim válasza:
A szenhidrat dieta nem figyokura. Egyebkent, ha nem viszed tulzasba, nagyon egeszseges dolog. A cukor senkinek sem tesz jot.
6/7 anonim válasza:
Min. napi 180-200 g-ot egyél, elosztva 5 étkezésre. Reggel és este 40 g, délben 60 g, tízórai és uzsonna 20 g. Nagyjából így.
7/7 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, ha be bírod tartani. Én is erre törekszem, hiszen az elavult és rossz gondolkodás, hogy zabálni kell ahhoz, hogy a baba egészséges legyen. Nem koplalni kell, de a szénhidrátot, cukrot mellőzni nyugodtan lehet. Én gluténmentes diétát csinálok. Terhesség előtt mutatták ki h minimális gluténérzékenységem van és azóta teljesen odafigyelek erre. Azóta hat kg-t fogytam, most a 8. hétben vagyok és majd kicsattanok az jó közérzettől, már amikor nincs hányingerem:) Sok sikert! Nem kell, hogy száz kilósan szüljünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!