Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Arthat-e a babanak, ha szenhid...

Arthat-e a babanak, ha szenhidrat dieatzom egeszseesen?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
na ennek semmi értelme,írd le kommentben normálisan mit is szeretnél :D
2011. dec. 25. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért diétáznál ha nem muszály?

Várandóság alatt tilos a fogyókura.

vagy mire gondolsz?

2011. dec. 25. 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:

bocsi a hibakert, telefonrol irtam.

Tehat: az elso babammal hiztam sokat. Azota mar 2 eves, kin-keservesen sikerult lefogynom 2 ev utan. Hallottam, hogy a szenhidrat-dietaval (amit a cukrosoknak kell csinalniuk), nem szoktak sokat felszedni. Tehat a kerdesem, hogy szabad-e csinalni a dietat, ha a cukrom normalis.

2011. dec. 25. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, gondolom hozzáadott cukrot nem fogyasztasz, meg inkább teljes kiőrlésű dolgokat eszel. Végülis ezek az egészséges táplálkozás alapjai. Sima cukorra (kristálycukor, meg ami ezt tartalmazza) nincs senkinek se szüksége.
2011. dec. 25. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A szenhidrat dieta nem figyokura. Egyebkent, ha nem viszed tulzasba, nagyon egeszseges dolog. A cukor senkinek sem tesz jot.
2011. dec. 26. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Min. napi 180-200 g-ot egyél, elosztva 5 étkezésre. Reggel és este 40 g, délben 60 g, tízórai és uzsonna 20 g. Nagyjából így.
2011. dec. 26. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes vagy, ha be bírod tartani. Én is erre törekszem, hiszen az elavult és rossz gondolkodás, hogy zabálni kell ahhoz, hogy a baba egészséges legyen. Nem koplalni kell, de a szénhidrátot, cukrot mellőzni nyugodtan lehet. Én gluténmentes diétát csinálok. Terhesség előtt mutatták ki h minimális gluténérzékenységem van és azóta teljesen odafigyelek erre. Azóta hat kg-t fogytam, most a 8. hétben vagyok és majd kicsattanok az jó közérzettől, már amikor nincs hányingerem:) Sok sikert! Nem kell, hogy száz kilósan szüljünk!
2011. dec. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!