Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kerlek irjatok.2napja tudtam...

Kerlek irjatok.2napja tudtam meg h terhes vagyok de nagyon felvagyok fazva es csip ha pisilek. Arthat ez a babanak vagy szethetek valami antibiotikumot?

Figyelt kérdés

2011. dec. 14. 23:22
 1/7 chococa_aath ***** válasza:
56%
szia! én a DALICIN'C-t szedtem.. de én olyan szinten fel voltam fázva hogy 2percenként jártam pisilni és majdnem hogy sirtam annyira csípet.. 1szem is elég volt és jobb lett 2napig szedtem.. és mondta az orvosom is hogy 1-2 szem még nem árt.. 6hetes korig állitólag nem nagyon megy át a babának.. én ajánlani tudom..:) jóbulást. 35khm.:)
2011. dec. 14. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Hólyaghurutod van? Arra jók a penicillinszármazékok, mint például az Augmentin Duo, amit lehet baba mellett is szedni. Dokinak mindenképp említsd meg, hogy terhes vagy és ő tudni fogja, hogy mit nem adhat neked.
2011. dec. 14. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
addig is főzz kamillát,hüljön langyosra és ülj bele lavórba
2011. dec. 14. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
tőzegáfonya az viszont nem gyógyszer,nagyon hatásos,én a te helyedben azt vennék.
2011. dec. 15. 01:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz, terhesen jobb antibiotikummal kikezelni, minél hamarabb! És grat a babához :)
2011. dec. 15. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:

A tőzegáfony is nagyon jó.

Nekem egyszer volt ilyen igaz akkor nem voltam terhes. Egy takaritónő mondta nekem ( 5 percenként mentem wc-re, látta , hogy szenvedek) , hogy petrezsejem zöldet tegyek forró vízbe és gugoljak rá mintha inhallálnék. Csavarjam magam körül egy törölközővel és ugy. Nagyon jó volt! Másnapra szinte el is mult. Ki is jött ilyen gennyes trutyi belölem. Kitisztultam. Ezt terhesen is lehet alkalmazni! Gratulálok a babához!

2011. dec. 15. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
fiatal terhességgel nagyon nem kéne gőz fölé guggolni........
2011. dec. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!