Szerintetek árthat a babának a mozizás 12. hét előtt? Ugyebár a szilveszteri bulitól eltiltott a doki, a rezgések miatt. Ugyanez vonatkozik a mozira is szerintetek?
Eltiltott a szilveszteri bulitol????
Ez komoly?
Veszélyezetett vagy? Mert ilyet max annak mondanak akinek feküdni kell.
Szerinted mekkora rezgés van egy szilveszteri bulin?
Amúgy moziban tényleg van nem is kicsi. Èn kb 30 hetes korig bírtam, utánna már nem. egyrészt tényleg éreztem a rezgéseket a hasamban, másrészt zavarta a babát és rengeteget mozogott.
A rezgések miatt eltiltott a szilveszteri bulitól? Miért? Veszélyeztetett vagy? Én még ilyet nem hallottam. :O Én kb. 16 hetesen voltam moziba de nem éreztem semmit (rezgést sem).
Most 39 hetes vagyok és van egy 3 évesem itthon akit teszek veszek már az elejétől fogva és nincs semmi bajunk.
A doki azt is mondta, h a rezges miert artalmas? Erre kivancsi lennek. En neha ledobbenek, h egyes kismamakat mi mindentol tilt a szulesz nogyogyaszuk.
30 hetes terhes vagyok, es minden honapban jarok moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!