A nagyon halovány csík is csík? Jan.5-re nemvártam, tesztet csak azért csináltam, hogy mennyire "engedhetem" el magam a szilveszteri bulin.
Mi is lányt szerettünk volna, így pé előtt voltunk csak együtt.
Nemvárt előtt 3 nappal délutáni pisiből is vastag kétcsíkos lett a teszt.
Szóval szerintem nálatok is baba van.
Írj, hogy mi újság
2. vagyok.
30. hetes kismama vagyok és kislány:))))
2. baba
volt magzatvízvétel, onnan tudjuk.
:-D szuper:-D
Nekem is második lenne van már egy kisfiam.
Nem ragaszkodom tízkörömmel , hogy kislány legyen ugye a lényeg, hogy egészséges legyen...csak tettünk egy próbát:-) aztán majd meglátjuk!
Nektek (2. válaszoló) gratula!Kívánok szép és könnyű szülést, boldog új évet!
Köszi még 1x a válaszokat!
Ha a 2. tesztem is pozitív lesz írok majd:-)
2. vagyok.
Köszönöm, Neked is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok
Nekem is van egy kisfiam, most lesz január elején 2 éves. Vele egy lapra tettem fel mindent, egyetlenegyszer voltunk a párommal együtt és sikerült, akkor fiút szerettünk volna.
Majd nézem, hogy írsz.
Sziasztok, BUÉK mindenkinek!
Tegnap este vettem egy tesztet...semmit sem láttam rajta :-( Aztán elég rosszul éreztem magam a buliban, hasgörcs gyomorfájás, émelygés...csak ezen kattogtam, hogy ha negatív akkor most beképzelem?
Ezért reggel is vettem egy tesztet...na azon halvány csík de csík:-) erre előbányásztam a táskámból a tegnap estit ( és tudom, hogy 10 perc után már nem értékelhető) de azon is nagyon-nagyon halványan de ott volt a csík. Azért megmutattam a férjemnem is, hogy ő is látja-e nem csak én:-) de ő is látta.
Most tiszta izgatott vagyok, jaj csak minden renben legyen!!! Hát én így kezdem az új évet:-D
Mindenkinek nagyon szép, boldogságos babázást kívánok 2011-ben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!