Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire árthat a babának?

Ez mennyire árthat a babának?

Figyelt kérdés
Már van egy 1,5éves kis lányom és lehet megint babát várok. Viszont még szopizik leányzó és nem tudom ezzel árthatok e a lehetséges pocaklakónak? (Azért lehetséges, mert 3.napja késik, de még tesztet nem csináltam.) Napi háromszor kap anyatejet,de nem akarom addig leszoktatni róla míg nem biztos a második baba.
2011. dec. 13. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Embriókorban tuti nem ártasz neki azzal, hogy szoptatsz. Szedjél terhesvitamint, a többit doki úgyis megmondja.

Így is dicséretes, hogy ilyen sokáig szoptatod , anyám 2éves koráig szoptatta öcsémet.

2011. dec. 13. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Így megnyugodtam, már csak azon kell izgulnom, hogy hétvégén pozitív lesz e a teszt vagy megjön addig.... És köszönöm a dicséretet is!
2011. dec. 13. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapesetben nem árthat neki. De okozhat olyan méhösszehúzódásokat, vagy fájhat a cicid, ami miatt neked nem fog jól esni a későbbiekben a szoptatás.

14 hónapos volt a fiam amikor babás lettem a kistesóval. Az első mellfeszülős hetekben rettentően fájt a szoptatás, és brutális görcsöket csinált, de szerencsére ez elmúlt, bár vele együtt a tejem is elapadt, úgyhogy most a 19 hósom már csak cumi helyett használja elalváshoz. Én nem bánom, ha végig cicizni fog, sőt a tandem szoptatásnak sem vagyok ellenzője.

Szóval ha a terhességed amúgy problémamentes lesz, és neked nem gond a szoptatás, akkor ne hallgass az okosokra, akik szerint csak azért el kell választanod a leányt, mert terhes vagy...

Drukkolok a tesóhoz!

2011. dec. 13. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a hasznos infót és a drukkot is! :-)
2011. dec. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!