Ez mennyire árthat a babának?
Embriókorban tuti nem ártasz neki azzal, hogy szoptatsz. Szedjél terhesvitamint, a többit doki úgyis megmondja.
Így is dicséretes, hogy ilyen sokáig szoptatod , anyám 2éves koráig szoptatta öcsémet.
Alapesetben nem árthat neki. De okozhat olyan méhösszehúzódásokat, vagy fájhat a cicid, ami miatt neked nem fog jól esni a későbbiekben a szoptatás.
14 hónapos volt a fiam amikor babás lettem a kistesóval. Az első mellfeszülős hetekben rettentően fájt a szoptatás, és brutális görcsöket csinált, de szerencsére ez elmúlt, bár vele együtt a tejem is elapadt, úgyhogy most a 19 hósom már csak cumi helyett használja elalváshoz. Én nem bánom, ha végig cicizni fog, sőt a tandem szoptatásnak sem vagyok ellenzője.
Szóval ha a terhességed amúgy problémamentes lesz, és neked nem gond a szoptatás, akkor ne hallgass az okosokra, akik szerint csak azért el kell választanod a leányt, mert terhes vagy...
Drukkolok a tesóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!