Röntgenezni fogják a tenyeremet, ez árthat a babának?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 12:55
2/8 anonim válasza:
rám adtak egy védőruhát, mikor röntgeneztek terhesen
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen szólj, hogy állapotos vagy, fogsz kapni egy ólomköpenyt a pocakodra - biztos, ami biztos alapon.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tudom semmiféle röntgen nem lehetséges terhesség alatt, persze az ólomköpeny megvéd, de tényleg mindenféleképp szólj, hogy babát vársz, ott tudni fogják mit kell tenni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. okt. 25. 13:17
6/8 anonim válasza:
Nálunk mikor koponyaröntgent kellett csinálni a kislányomnál,akkor nem lehettem bent... :(
Most vagyok 24 hetes,és kb 1 hónapja volt ez.
7/8 A kérdező kommentje:
jaaj az lemaradt hogy nem biztos, nemsokára megyek dokihoz, de nagyon valószinű hogy terhes vagyok és köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 25. 14:12
8/8 anonim válasza:
Én eltörtem a combcsontom 11 hetesen, és muszáj volt röntgenezni többször is. Kaptam ólom mellényt.
Eddig minden rendben a babával.
Mindenképpen szólj, amikor röntgeneznek, hogy babát vársz.
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!