13 hetesen létezik, hogy a babámat érzem néha mozogni
amikor a tenyeremet a pocimra teszem?
Figyelt kérdés
volt valakinek már ilyen érzése?
2009. máj. 7. 19:57
1/9 anonim válasza:
szerintem ez kizárt. én 14 hetesen éreztem először, de belülről, bugyborékolást, a baba még nagyon pici, nincsenek akkora végtagjai, amivel "bökdöshetne".:-)
2009. máj. 7. 20:10
2/9 A kérdező kommentje:
de akkor mi lehet? ha a megérzésemre hagyatkozom, akkor biztosra mondanám hogy a pici az. nem nagy ütéseket érzek,:) csak ha jol a tenyerembe veszem a méhem, és pl oldalra fordulok, akkor olyan kis csontoskás cirogatást érzek a tenyerem közepén... néha :)
2009. máj. 7. 20:20
3/9 anonim válasza:
Nem, még nagyon pici ahhoz hogy "átüssön", tényleg belül kezded majd érezni, nem a tenyereddel.
Szerintem a beleid mozgását érzed.
2009. máj. 7. 20:25
4/9 anonim válasza:
Én a tenyeremmel a 21. héten éreztem először a babót(és láttam a hasfalamon egy kis hullámot) Te még tuti nem Őt érzed. De kitartás...:o)
Üdv: 28 hetes pocis
2009. máj. 7. 20:27
5/9 anonim válasza:
Tuti hogy nem.
2009. máj. 7. 20:33
6/9 anonim válasza:
Á, még nem érzezheted. Gyakorlott Uh-orvos is azt mondja, hogy az még nagyon korai.
2009. máj. 7. 21:28
7/9 anonim válasza:
én is ugy 13-14 hetes voltam mikor elösször éreztem a buborék vándorlást amikor a pocimra -egész lenn- raktam a tenyerem és akkor is csak ugy ha egy kicsit erősebben odanyomtam,ja és türelmesen vártam.ugyhogy szerintem lehetséges.az első rúgást 19 hetesen éreztem és utána kezdtem csak kéz nélkül érezni a mozgolodását,forgolodását.
boldog pocakosodást
25 hetes
2009. máj. 8. 07:48
8/9 anonim válasza:
én s 13 hetes vagyok érezhettél hasonlot de sajna szerintem ezek még csak a belek harmadik babát várom és mind a kettö 16hetesen mozdult meg pedig olvastam már itt ilyet h van akinek már 14 hetesen hát nem tudom...
2009. máj. 8. 10:46
9/9 anonim válasza:
Sok okoska!!!Mért ne érezhetnéd,ugyanezt éreztem én is 13 hetesen,és nem bélmozgás,mert a belek már rég nem ott vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!