Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már én sem tudom, mi lehet a...

Már én sem tudom, mi lehet a babámmal, pedig én az anyukája vagyok, ismerem, mint a tenyeremet. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a kisfiam és halálosan nyugodt baba. Elvileg. Minden úgy megy (ment), mint a mesében. Magától alszik el, kikerülte a hasfájósság, gyönyörűen eszik, hízik, fejlődik, de 2 napja ezt csinálja éjjel-nappal: sír, sír, sír, aztán cicin nyugszik csak meg (sehogy máshogy, próbáltuk!), leteszem aludni, másfél órát alszik, azután előről az egész. 4 óránként evett eddig, gyönyörűen végigaludta a két szopi közti időt. Gondoltunk társasághiányra, de 10 percet bír csak ki kézben, utána bömböl. Most mi a baja?
2010. febr. 7. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Tejed elég?ha csak cici kell, nem éhen ordit a gyerek? Méred? Ha nem, akkor mérd le a szopikat, ha 100-120 körül eszik, akkor kb oké négy óráig, de ha kevesebbet, akkor nincs tele a hasa,azért kéri hamarabb. Mostmár ne várd,hogy aludjon egész nap, kezdődik a fentlét!
2010. febr. 7. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is csinált ilyet, 3 hetes kora körül, csak a cici kellett neki, sírt ha elvettem tőle, ezért vettem neki latex Nuk-os cumit, először bekentem rózsamézzel, hogy elfogatja, hidd el csodát tett vele a cumi, mint akit kicseréltek, próbáld meg, sok sikert,

6 hós kislány anyucija:)

2010. febr. 7. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy próbáltok segíteni, de sajnos elfelejtettem említeni, hogy sok tejem van és pont NUK cumival cumizik a kisfiam. És mégis ezek az állapotok vannak. :(
2010. febr. 7. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy összeszedett valami betegséget? Most rengeteg beteg van mindenhol,lehet, hogy fáj a torka,és ha szopizik, kicsit elmúlik a nyeléstől. Azt pedig ne várd, hogy ennyi idősen aludjon egész nap. Egyre többet lesz fent.
2010. febr. 7. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami biztosan fáj neki,vagy pedig éhes.Ez a kettő lehetőség.Próbáld most sűrűn etetni.Nálam is volt ilyen.
2010. febr. 7. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig valami fáj...vagy esetleg bugyoláld be szorosan, próbáltad már? A neten sok rajz van, hogyan kell. Egy próbát megér szerintem!
2010. febr. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!