Másoknak is javasolta a nőgyógyász, hogy a 12. hét előtt ne szexeljenek, mivel a kismama orgazmusa árthat a babának?
nem...s szerintem ez egy nagy butaság...ennyi erővel végig nem lehetne szexelni..dehogy árt. én ugy tudom h kellemes simogatásként éli meg az orgazmus okozta méhösszehuzodásokat. persze ha pl lepény fedi a méhszájat vagy hasonló dolog van(több véetélés után v mittom én),akkor más a helyzet.
de egy egészséges terhességnél szerintem ez butaság.
Nekem semmi gond nem volt, mégis azt javasolta, hogy a 12. hétig ne. Minden orvos más tapasztalatokkal rendelkezik, belátása szerint javasol ezt vagy azt. Ártani biztosan nem akar.
22hkm
Szia!
az első terhességemnél 4. héten véreztem!Így nekünk a 14. hétig tilos volt...De ez érthető!
Viszonta másodiknál semmi ilyen gond nem volt,így nem is tiltott el!Csak papíron voltam veszélyeztetett!Viszontén még szoptatom a nagyobbat,és még aztsem tiltotta meg!Nem is volt probléma az elején!
De egyszer én egy másik dokinál voltam beutalóért,akimikor meglátta a kiskönyvemben,hogy még szoptatok,teljesen kiakadt...És pont a sex példával hozakodtam elő,hogy akkor attól is el vagyok e tiltva szerinte?Merthogy a kettő teljesen ugyanazokat a méhösszehúzódásokat váltja ki,csaka sexnél sokkal intenzívebben!Hát nem vártam meg a válaszát...De!
Szerintem válts orvost,vagy pedig fejtse ki ezt a véleményét!És amúgy az ilyenaggályaidat nyugodtan ott helyben ismegkérdezheted tőle is!Meg bármit!
2 éves kislány és 22 hetes pocakcsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!