Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?2012. jan. 4. 13:35
51/51 anonim válasza:
ne sajnáld!!majd következő hónapba!!nem sokat tudtunk együtt lenni mert 1 hétig anyósoméknál voltunk!!de ez se nagyon számít!!most egy nagy fokú nyugalom árasztott el!!most valahogy nem visel meg mert talán a doktor mondta meg meg is nyugodtam!!valószínű van tűszőim csak nem tudjuk még,hogy van-e tűszőrepedés is!!ezért kell a ciklus 12,14 napján vissza mennem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!