Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok?

Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?
2012. jan. 4. 13:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
szia Netti Ne haragudj hogy eddig nem irtam de ma hozták haza a korházbol a keresztlányom mutotték a bokáját mert eltorte:( elvileg 31 ovultam 15 én kéne megjonnie, remélem hát akkor én a 6dpon vagyok csinálnék tesztet de nem tudom kimutatjae eggyáltalán ha van valami szerencsére mi tobbszor szinte minden nap eggyutt tudtunk lenni bár az nem jelent semmit sajnos :(
2012. jan. 6. 18:03
 22/51 anonim ***** válasza:
én úgy tudom 10 dpo-nál kimutatja a teszt de csak nagyon érzékeny!!
2012. jan. 6. 18:15
 23/51 A kérdező kommentje:

Szia Netti Miujság feléd van valami hired ? remélem csak jo ...:):):) nálam semmi várok s várok de szerintem 100% hogy most se sikerult

:(

2012. jan. 7. 10:33
 24/51 anonim ***** válasza:
szia!!nálam még semmi eredmény!!halkan mondom feljebb ment a hőm!!6 dpo-nál nem nagyon lehet érezni semmit!!
2012. jan. 7. 10:36
 25/51 anonim ***** válasza:
meg az is a baj,hogy a terhességi tüneteket össze lehet keverni a menszi tüneteivel!!
2012. jan. 7. 10:47
 26/51 anonim ***** válasza:
nem is figyelem nagyon a tüneteket!!így nem is tudom mik voltak vannak!!nem érdekel!!mindig megjártam vele!!be lehet képzelni ezért nem foglalkozok vele!!
2012. jan. 7. 11:30
 27/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti sajnos a tuneteim teljesen atcsaptak mensi tunetekke.:( szerintem nem hogy kesobb elobb fog megjonni. Nem kell varnom 15 eig. Tudtam hogy fizikai lehetetlenseg hogy babasak a tuneteim csak mint irtak bebeszeltem magamnak bar a remenyhal meg utoljara.... Remelem neked sikerul drukkolok. Megpersze mindenkinek aki babat tervez.. Irj ha neked kiderul valami
2012. jan. 7. 23:21
 28/51 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??bocs,hogy tegnap már nem írtam de nagyon álmos voltam!!nekem nincs semmi tünetem!!a hőm is följebb ment!!persze írok,hogy mi lett!!de te is írj,hogy mi van!!ne add fel!!drukkolok nagyon!!netti!!
2012. jan. 8. 11:15
 29/51 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??netti!!
2012. jan. 9. 21:07
 30/51 A kérdező kommentje:
szia Netti nalam semmi extra a mensi tuneteim mint villamcsapas elmultak. Hat van meg 5 napom a nem vartig. Mar nem sok remenyt fuzok hozza ... Es nalad van valami fejlemeny?
2012. jan. 9. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!