Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?2012. jan. 4. 13:35
31/51 anonim válasza:
szia!!még ne add fel!én,hogy mérem a hőm így tudom valószínűsíteni,hogy még nem volt meg a beágyazódás!!magas a hőm!!!36,9 volt reggel!!ugye jól tudom,hogy beágyazódásnál leesik a hő és utána vissza megy??nekem semmi tünetem sincs!!a mellbimbó érzékenységet(ami reggel volt)most még azt se érzem!!netti!!
32/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti sajnos én nem nagyon vagyok jártas ebben homérozéses dologban de egy ilyet találtam az eggyik oldalon
"Ami biztos, hogy ha nem ingadozik a testhőmérséklet nagyokat, hanem nagyjából stagnál, akkor már volt peteérés.
A menstruáció közeledtével visszaesik az ébredési hőmérséklet, de van, akinek csak a menses alatt megy vissza az érték. Jó jel, ha a menstruáció előtti napon vagy az első napján még nem esett vissza a testhőmérséklet és a menstruáció sem jött meg. " nem tudom neked ebbol mi jon le de remélem csak jo :)
!!!!
2012. jan. 10. 11:26
33/51 anonim válasza:
szia!!mizus veled??ezt mind tudom!!pl.nekem a menszesz napján(vagyis reggel esik le)ezt már megfigyeltem!!ma szerintem azért eset le mert (remélhetőleg )beágyazódás van!!remélem holnap vissza megy!!netti!!
34/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti!!!! Nálam ... SEMMI csak várok ....reméljuk hogy ujra felmegy a hőd drukkolok nagyon :)
2012. jan. 10. 13:52
35/51 anonim válasza:
hát ma lement!!de nem szabályosan mértem!!így ezt most nem veszem alapul!!veled mizus??fejlemény??netti!!
36/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti sajnos nálam semmi különös( még mindig lufinak érzem magam mintha a gyomrom feljebb költözött volna , a pisilés ritkult de a megszokotthoz képest így is 3* annyit járok) van még 4 napunk még reménykedem , de valószínű hiába. amikor a lányommal lettem terhes más tünetem nem volt csak hogy nem jött meg . Már ma majdnem csináltam egy tesztet... ez a bizonytalanság hogy ez most babó vagy betegség tudni kéne már ...
2012. jan. 11. 12:53
37/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti Mi ujság feléd Remélem minden oké :)
2012. jan. 12. 21:35
38/51 anonim válasza:
szia!!köszi kérdésed tök jól vagyok!!és te ??veled mizus??megcsináltad a tesztet végül is??vagy még vársz vele??írj mert nagyon izgulok érted!!még mindig fent van a hőm!!reggel 36,8 volt este meg (ami nem igazán számít)37,2 volt!!a mellbimbóm még mindig érzékeny (talán jobban mint tegnap!!írj ha vagy!!netti!!
39/51 A kérdező kommentje:
szia Netti . Nalam semmi, nem teszteltem mert szerintem felesleges, ugy erzem hogy holnap megjon. Nem baj majd jovohonapban . Es nalad ? Remelem csak jo hirt olvasok:)
2012. jan. 14. 20:05
40/51 A kérdező kommentje:
szia netti!!! Miujsag feled meselj!!!
2012. jan. 15. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!