Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?2012. jan. 4. 13:35
11/51 anonim válasza:
én nem mondom,hogy nekem most sikerült de kb pont közép időbe volt a petefészkemnél a szurkálódás meg feszült az egész hasfalam!!lehet még nem is volt pé-d!!nem is éreztél szurkálódást??vagy lehet nem is érzed a pé-d mert nem jár fájdalommal!!nekem 3 napig tartott és azóta se érzem!!nekem is azt mondták,hogy felfáztam de akkor mért múlt el 3 nap alatt??én is kérdeztem!!tehát az nem lehet!!érted? hődet nem méred??az sok segítséget ad!!netti!!
12/51 A kérdező kommentje:
persze ertem a lenyeget .a homet nem merem' nem szoktam erezni a perest. De ilyen tuneteim sem szoktak lenni azert remenykedem hatha oda bent keszulodik valami. Nagyon drukkolok nektek sajnos meg messze van 15 e hogy kideruljon .....
2012. jan. 4. 18:35
13/51 anonim válasza:
én szerintem 11-12dpo-n tesztelek mert megyek a dokihoz!!én is drukkolok neked!!meg mindenkinek aki babát szeretne!!netti!!
14/51 anonim válasza:
Nem bántani akarok senkit, de hogy a lenne már tünete mensi előtt 11 nappal?
15/51 anonim válasza:
szia kérdező!!mizus veled??
utolsó válaszoló:igazad van abba,hogy nem lehet ilyen korán érezni a terhességi tüneteket!!inkább csak be lehet képzelni!!bár nekem volt egy olyan hónapom,hogy már a menszi előtt 2 héttel hamarabb fájt a mellem és amikor megjön előtte enyhülni szokott!!a menszi jeleit lehet érezni nem terhességi tüneteket!!netti!!
16/51 anonim válasza:
szia!!mizus veled??van valami fejlemény??egy cipőbe vagyunk!!netti
17/51 A kérdező kommentje:
Szia Netti fejlemény sajnos nincs annyi estleg hogy olyan szurkálodás volt odambent de szerintem ez nem baba :( nem merem beleélni magam nagyobb a ...esés ( de azért még rádolgozunk a dologra hátha :) de tuti nem fáztam fel nem fáj semmi. és nálad van valami ?
2012. jan. 5. 18:55
18/51 anonim válasza:
egy kicsit nekem is szurkál a petefészkem!!már nem reménykedek!!megpróbálom elkapni az apa jelöltet ma este!!hanyadik ciklus napon is vagy??én 23.napon!!remélem holnap már felmegy a hőm mert 3-án 36,1 volt 4-én 36,3 volt ma 36,2 volt !!és nem tudom miért nem emelkedik meg!!most tüsző repedés a pé után hány nappal van és hogyan alakul tüszőrepedésnél a hő??netti!!
19/51 A kérdező kommentje:
szia netti sajnos ez a homerozes nekem kinai annyit tudni sejtek hogy ovulacio elott 3 nappal 1 fokkal is emelkedhet a hő . Es ovu utan jon a tuszorepedes amikor elindul utjara a petesejt es akkor talakozhat a ficankakkal. Lehet valamit rosszul irok ne hari hulla vagyok mint akin atment az uthenger. Ma majdnem vettem egy tesztet de vissza raktam majd ha kesik ... Van egy ismim kebzeld 18 hos neki a fia s mar van egy kisteso is es utban a 3 dik. Hat o tuti nem foglalkozott ilyen dolgokkal hogy homerseklet vagy surun pisilhetnek valakinek sikerul egymas utan' de mondjuk szerintem ez se jo a ksikorkulombseg annyira szeretnem en is a ksitesot' majd egyszer.....
2012. jan. 5. 21:31
20/51 anonim válasza:
szia!!mizus veled??neked mikor volt ovud??szerintem hamarabb mint nekem!!és így hány dpo-n jársz??én még elvileg csak 5 dpo-n!!én most biztos vagyok benne nekünk most nem sikerült!!még eddig csak 2-szer tudtunk együtt lenni!!írj ha vagy!!netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!