Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+5 hetes terhes vagyok és...

7+5 hetes terhes vagyok és újabban remeg egy ideg a szememnél. Más is volt ezzel így?

Figyelt kérdés
Az első gyerekemnél a bal szemhéjam tikkelt, most meg ugyanaz a szemem, csak a szem alatt ráng időnként egy ideg. Ez mitől lehet? Valami vitaminhiány?
2012. jan. 3. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

Gyakori oka a tikkelésnek a stressz, a kialvatlanság, a hosszasan egy pontra fókuszálás, a szem túlerőltetése például a monitor előtt.

2012. jan. 3. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem időnként remegett terhesség előtt is.
2012. jan. 3. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a terhességgel van összefüggésben. Nekem is szokott remegni, bár mióta terhes vagyok, nem jelentkezett. Úgy tudom, idegességtől van ahogy írták is előttem. Talán mióta terhes vagyok azért nem szokott rángani nekem, mert szedem a mgb6-ot, ami ugye nagyon jó hatással van az idegekre és nyugtató hatású. Te is szeded? Ha nem próbáld ki, amúgy is szokták terhesség alatt ajánlani és ártani nem árt az biztos.
2012. jan. 3. 19:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Korábban nagyon ritkán volt ilyen gondom, mondjuk havonta egyszer. Amióta viszont terhes vagyok napi 8-10 biztos van, és ugyanez volt a lányomnál is. Nem értem mitől lehet, hiszen amúgy nem jellemző, idegesebb sem vagyok a megszokottnál és a monitor előtt sem ülök többet, mint szoktam.
2012. jan. 3. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg a szívem ugrál ma este, én8 hetes vok, sok a gyomorsavam, mar és így beugrál a szívem kb fél percenként és nagyon idegesít. így ülok az ágyban és nem tudok aludni, mert ha lefekszem vizszintbe, egyből elkezdi. Annyi hülye érzés van a terhesség elején, ne törődj vele. Én megpróbálom lekötni a gondolataimat és akkor remélem elmúlik. üdv:)
2012. jan. 4. 00:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt es nagyon zavaro tud lenni ha egesz nap van.Mondtam is a csaladorvosomnak es calciumot irt fel,attol megszunt.
2012. jan. 4. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez vitaminhiányra is utalhat, kérdezz utána az orvosodnál. Ezen kívül stressz, a szem erőltetése, terhelése.
2012. jan. 4. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
kedves 6-os válaszoló? a szívdobirav írták a kálciumot, vagy a szemrángásra?
2012. jan. 4. 23:28
 9/12 anonim ***** válasza:
szemrangasra irtak a calciumot meg a magneziumot is szedtem egy ideig.
2012. jan. 5. 15:05
 10/12 anonim ***** válasza:
magneb6 jót tenne napi 1 szemmel nem adagolod túl még ha van is a terhesvitaminodban, az a stresszre meg az idegi alapú izomfáradtságra is jó
2012. jan. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!