7+5 hetes terhes vagyok és újabban remeg egy ideg a szememnél. Más is volt ezzel így?
Figyelt kérdés
Az első gyerekemnél a bal szemhéjam tikkelt, most meg ugyanaz a szemem, csak a szem alatt ráng időnként egy ideg. Ez mitől lehet? Valami vitaminhiány?2012. jan. 3. 19:14
11/12 anonim válasza:
Nekem a kialvatlansagtol jott ki. Ha kipihentem magam utana megint csak akkor jott ki. Tudom milyen idegesito xD
12/12 anonim válasza:
Igen,nekem is előhozta a terhesség.Először csak az egyik tikkelt,a szülés előtt kb.két héttel -amikor már nem szedtem magneziumot - mind a kettő. Azt olvastam,terhességnél megnövekszik a magnéziumigény,s az ki tud váltani ilyet.Terhesség nélkül is,szimplán magnéziumhiány.Cukorbetegség is növeli a magnéziumigényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!