BPD:26MM FL=9MM HU=9MM 13.5 HETES Az alsó végtagok fixált flexióban! Remélem nincs nagy baj genetikára küldtek Debrecenbe, holnap megyünk de tiszta ideg vagyok mi lehet! Esetleg ha valaki tud segítsen mi h mekkora baj van!?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 14:50
1/4 anonim válasza:
azt jelenti hogy az izületei nem mozognak.
Rendesek ott nagyon bár sokat kell várnotok ... büfé van parkolni kinnt parkoljatok a klinika elött mert bennt nagyon drága.
kérezz még ha van kérdés...
2/4 A kérdező kommentje:
nem is tudom mit mondjak,remélem helyrejöhet !szerinted?
2011. márc. 7. 14:58
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó dokik vannak én sajnos nem vagyok eü-s végzettségü de nagyon megbízom a klinikán a dokikban.
az egyik genetikus Dr. Lukács János iszonyat jó fej és nagyon jó szakember bátran megbízhatsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!