Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes vagyok, a bal szememn...

36 hetes vagyok, a bal szememnél ugrál az ideg, kb másfél hete. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Holnap megyek dokihoz, természetesen tőle is megkérdem, de hátha volt már valakinek ilyen, itt....

Mi lehet ez? Másnak is volt ilyen?

2008. nov. 25. 17:35
 1/6 anonim válasza:
Nekem kb egy napig de aztán elmúlt magától (16/f)
2008. nov. 25. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt már ilyen, nem is egyszer.Volt, hogy hetekig ugrált, de aztán elmúlt, én arra gondoltam akkor, hogy megfázhatott, vagy ilyesmi.

A terhességnek szerintem semmi köze ehhez.

Üdv: 20 heteske

2008. nov. 25. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom nem folyamatossan, megállás nélkül ugrál az ideg!

A stressz miatt van. Szóval ideges, vagy egy kicsit a szülés miatt.

A felgyülemlet feszültséget ami a baba érkezésével kapcsolatos, jobb lenne valahogyan levezetni.

Mondjuk egy kényeztető maszással.

Megkérdezheted a dokidat erről ha mész! De nyugodj meg, nem lesz baj a babádnak.

Sok boldogságot!

27 hetes

2008. nov. 25. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Totál nyugodt vagyok, egyáltalán nem izgulok. :) Sőt, talán túl nyugodt is vagyok mostanság... Bár azt hiszem ez a jobbik...

A szemem szinte majdnem folyamatosan ugrál, remélhetőleg mostmár elmúlik valamikor!

Mindenkinek jó babavárást, könnyű szülést!

2008. nov. 25. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom ha szedtél magnéziumot, kalciumot azt mostanában hagyod abba, ez a hiány is okozhat szemidegzsábát-ez a neve, de lehet hogy a szemizmok fáradtak.

Majd elmúlik, ez nem terhesen is van sok embernek.

2008. nov. 25. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, "szemrángás" előtt hagytam abba a magnéziumot, kálciumot.

Erre nem is gondoltam!

Köszi!!!!!

2008. nov. 25. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!