Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok?

Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?
2012. jan. 4. 13:35
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??van valami jó híred??remélem mert eléggé rám férne!!ma reggel fúl negatívot teszteltem!!de nem igazán értem!!mert a hőm fent a mellbimbóm ugyan úgy érzékeny!!lehet késik!!vagy lehet cisztám van!!csak nem tudom,hogy az fent tarthatja a hőmet??szerinted??vagy mire gondoljak??írj ha vagy!!
2012. jan. 16. 07:25
 42/51 A kérdező kommentje:
szia lehet csak kesobb mutatja ki a tesz amikor a lanyommal terhes lettem majdnem hogy 1 het keses utan mutatta ki halvanyan . Hat ha jo hirnek szamit akkor kesik hat ha ma nem jon meg holnap teszteek hatha. Allitolag az uj clearblue digitalis teszt nagyon jo mert tobb pisit tud felszivni es azert hamar kimutatja meg hogy kb hanyhetes a terhesseg . Hat remelem neked is csak annyi hogy meg nincs eleg hcg a szervezetedbe.varom a fejlemenyeket kitartas
2012. jan. 16. 08:05
 43/51 anonim ***** válasza:
szia!!remélem a baba lesz a dologba nálad!!és nem jön meg!!én nem digitálist vettem(nem amit a tévé reklámoz)bár jó lett volna tudni mert holnap megyünk a dokihoz!!szerinted ő láthat valamit??már a ciklus 34-dik napjánál tartok és se menszi se pozitív teszt!!teljesen elkeseredtem!!segíts!!írj!!netti!!
2012. jan. 16. 08:16
 44/51 A kérdező kommentje:
szia hat a doki nem biztos hogy latni fogja attol fugg mennyi idos a terhesseg de remelem latni fog valamit ha nem akkor kerj vervetelt hatha az kimutatja hcgbt nagyon drukkolok en holnap reggel tesztelek ha addig semmi nincs . Nagyon megy neked a drukk irj ha tudsz valamit
2012. jan. 16. 12:02
 45/51 anonim ***** válasza:
szia!!feltétlen írok ha tudok valamit!!persze neked is megy ezerrel a drukk!!vagy már azóta van valami fejlemény??remélem van valami jó híred!!írj!!
2012. jan. 16. 17:38
 46/51 A kérdező kommentje:
szia Netti sajnos jo hirrel nem tudok szolgalni negativ letta a tesztem de ennek ellenere meg mindig nem jott meg . Nem tudom mitol van...... Es nalad feltetlenul irj ha tudsz valamit.....
2012. jan. 17. 09:30
 47/51 anonim ***** válasza:
szia!ne keseredj!!amíg nem jön meg addig van remény!nálam semmi változás!!majd délután többet tudok!!legalább is remélem!!írj!!
2012. jan. 17. 09:32
 48/51 A kérdező kommentje:
szia nem keseredtem el , majd kiderul ha még nem jön meg akkor majd csinalok kesobb tesztet csütörtök péntek magasságában addig várok türelemmel. De érted nagyon izgulok drukkolok ezerrel várom hogy mi volt a dokinál irj ha kiderül valami
2012. jan. 17. 17:23
 49/51 anonim ***** válasza:
hát voltam dokinál!!nincs baba!!sajnos!!de legalább nincs cisztám!!majd a ciklus 12,14 napján kell újra vissza menni,hogy van-e tűszőrepedésem!!és azt mondta hamarosan meg fog jönni(amit kezdek érezni)UH-n látta!!netti!!
2012. jan. 17. 17:51
 50/51 A kérdező kommentje:

hat nagyon sajnalom

:(

2012. jan. 17. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!