Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok egy pasitól,...

Terhes vagyok egy pasitól, akiről most derült ki, hogy nős. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és teherbe estem egy férfitól,akiről nem tudtam,hogy nős! Akkor vágta a képembe,hogy felesége és ráadásul két gyereke van,mikor megmondtam,hogy baba lesz. 8 hónapja vagyunk együtt,ezalatt még csak fel sem merült bennem,hogy van családja (másik városban lakik,hétköznap albérletben a van a munkahelye közelében). Első éves egyetemista vagyok,munkám nincs,otthon lakom,anyukám egyedül még 3 kiskorú gyereket tart el rajtam kívül,a legkisebb 10 éves.Nem akarom egy család életét tönkre tenni,viszont semmiképpen nem szeretném elvetetni a babát. Szeretem ezt az embert és tudom,hogy ő is szeret engem,de nem akarom tönkretenni a családot. Azt sem tudom,képes lenne-e otthagyni őket. Viszont egyedül sem szeretnék maradni a babával,nem szeretném anyu életét megnehezíteni,akinek a szívét törném össze,ha megtudná,hogy az unokája apukája nős,még akkor is,ha nem tudtam róla,hiszen az apám egy nőért hagyott el minket annak idején. Szerintetek mit tegyek??? Nagyon kérlek segítsetek nekem!
2011. dec. 27. 00:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Huhh... pardon az előző válaszért :D ezt a saját kérdésembe akartam írni :D...
2016. jan. 2. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!