Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok egy pasitól,...

Terhes vagyok egy pasitól, akiről most derült ki, hogy nős. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és teherbe estem egy férfitól,akiről nem tudtam,hogy nős! Akkor vágta a képembe,hogy felesége és ráadásul két gyereke van,mikor megmondtam,hogy baba lesz. 8 hónapja vagyunk együtt,ezalatt még csak fel sem merült bennem,hogy van családja (másik városban lakik,hétköznap albérletben a van a munkahelye közelében). Első éves egyetemista vagyok,munkám nincs,otthon lakom,anyukám egyedül még 3 kiskorú gyereket tart el rajtam kívül,a legkisebb 10 éves.Nem akarom egy család életét tönkre tenni,viszont semmiképpen nem szeretném elvetetni a babát. Szeretem ezt az embert és tudom,hogy ő is szeret engem,de nem akarom tönkretenni a családot. Azt sem tudom,képes lenne-e otthagyni őket. Viszont egyedül sem szeretnék maradni a babával,nem szeretném anyu életét megnehezíteni,akinek a szívét törném össze,ha megtudná,hogy az unokája apukája nős,még akkor is,ha nem tudtam róla,hiszen az apám egy nőért hagyott el minket annak idején. Szerintetek mit tegyek??? Nagyon kérlek segítsetek nekem!
2011. dec. 27. 00:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Igen, szerintem is a legszebb korban van :). Eppen nemreg irtam egy baratnomnek, aki "korainak" talalta az en terhessegemet, hogy en meg ha tudom, hogy ez ilyen jo, meg nincsenek bennem ezek a berogzott tarsadalmi normak, akkor barcsak 20 evesen szultem volna :).... Na. Ennyit errol. Az utolso elottinek meg azt mondanam, hogy a csalad szetverese nem az o lelken fog szaradni, hanem a pasien, de hogyan fog majd arra gondolni, hogy sosem nezhetett a kisbabajanak a gyonyoru szemebe amikor kinyitotta eloszor. Es masodszor, harmadszor,.... Ez viszont csak rajta mulik, vagy ahogy te mondanad, en meg nem "szarad". Sok Boldog Babat!!!
2011. dec. 27. 16:15
 22/31 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Szeretném tudni, mi volt a válaszomban ami olyan nagyon bántó, vagy amiből az látszik, hogy a kérdezőt hibáztatom!

Már ne is haragudj, Kérdező! " Szerintetek mit tegyek?" ezt minek kérdezted, ha semmi se jó?

2011. dec. 27. 22:25
 23/31 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon sántít az egész hablatyolás. Nem akarom ezt, nem akarom azt...első éves egyetemistaként nem tudod, hogy védekezni kell. 13 éves szinten van a gondolkodásod, vagy pedig tényleg egy ribi vagy, akinek nem jött be a számítása.

Sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy felelőtlenek és teherbe esnek, mégis megoldják valahogy. Fel kéne nőni, és nem másoktól várni a megoldást.

És igen, felelőtlen a kérdező! Nem kéne őt ajnározni, mert nagyon komoly bajt csinált.

2011. dec. 28. 18:17
 24/31 anonim ***** válasza:
Tényleg, amúgy védekeztetek? És hogyan?
2011. dec. 28. 20:30
 25/31 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat,a kedveseket különösen,a negatívakat is,legalább építő jellegűek :) Óvszerrel védekeztünk,de csak akkor húzta fel mikor már erősen a csúcs közelében volt. 3 éve így csinálom,és eddig nem volt baj. Voltam dokinál is,aki azt mondta,ha így sikerült,akkor nagyon akart jönni az a baba(neki nem meséltem el a sztorimat)Képtelen lennék elvetetni, sőt,örökbe adni is,mert már most nagyon-nagyon szeretem... Ha nem egy ilyen paraszt lenne az apja,kimondottan élvezném az egészet,csodálatos érzés,hogy életet adhatok egy kisbabának (még azzal együtt is,hogy megvolt az első igazi reggeli rosszullét,ami egész naposra sikeredett...). Anyukámmal még nem beszéltem,elsősorban azért,mert nem nagyon volt olyan mostanában,hogy mindketten itthon voltunk,de persze picit félek is,hogy mit fog szólni. Nem tudom jó ötlet-e apuka nyakára rászállni,bár tudja,hogy van baba,nehogy elkezdjen fenyegetőzni,bár nem olyannak ismerem. Igazából nem is tudom,milyennek ismerem,most,hogy kiderültek róla ilyen nagyon izgalmas dolgok... :( Anyagilag még csak-csak megoldanánk valahogy,azt nem tudom,hogy milyen élete lesz (mert bármit mondtok LESZ NEKI!!!),ha apuka teljesen eltűnik. Mármint lelkileg hogyan érinti,ha nagy lesz.

Nagyon köszönök még egyszer minden választ,a hasonló helyzetben levő kismamának pedig nyugalmat,erőt és kitartást kívánok!

2011. dec. 28. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:
57%
Én az a válaszadó vagyok, aki hozzád hasonló helyzetben vagyok. Én csak a harmadik hónap után mondtam el a szüleimnek, és jól sikerült. A magam finom nőies módján igenis rászálltam az apukára, kell is a gyereked, nem is magad miatt, de ne ijeszd el. Majd ráérsz szülés után "bekeményíteni" ha addig nem ébred rá az apaságára. Ugyes legyél, minden rendben lesz, meglátod, csak szépen sorjában éj józanul intézz mindent, apukával vagy nélküle. Az anyagiak utánajárásával kezdd.
2011. dec. 28. 22:32
 27/31 Atroposz ***** válasza:

Sok kitartást és boldogságot!

Örülök, hogy nekem nem volt ilyen élményem.

Lehet ,hogy én másképp döntenék mint te:

Nem tartottam volna meg (örökbe adás)

2011. dec. 30. 07:43
 28/31 Atroposz ***** válasza:

Bocsi elnyomtam.

Több ok miatt is örökbe adtam volna:

-Mi négyen vagyunk testvérek és csak egy szülő dolgozik, anyuék ha akartak volna se tudtak volna segíteni.

-Az iskola is ott volt.

-Olyan férfitől szerettem volna teherbe esni akivel leélem az életemet.

-Bár 20 évesen dolgoztam már, de még nem volt 1 év ledolgozott időm.

2011. dec. 30. 07:50
 29/31 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi van veletek mostanában? Végül megtartottad? Tartja a kapcsolatot az apjával?

2015. júl. 14. 15:43
 30/31 anonim ***** válasza:
:) persze, hogy megtartottam... Gyönyörű, okos 3 és fél éves kisfiú, egy kis angyal :). Az apja sohasem látta, a felesége és gyerekei nemrég tudták meg a létezésünket, és elméletileg a gyerekek szeretnék tartani a kapcsolatot a testvérükkel ha már hivatalossá válik. De az apasági procedúra sajnos szörnyen lassú, ha az apa nem akarja... :( Sebaj. Mi legalább jól vagyunk :).
2016. jan. 2. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!