Terhes vagyok egy pasitól, akiről most derült ki, hogy nős. Mit tegyek?
Biztos vagyok benne , hogy nem fogja ott hagyni érted a családját. Gondolom most rendesen be van tojva, hogy mi lesz. A döntés a te kezedben van. Egy biztos! Ha netalántán úgy döntesz elveteted, kövess el mindent, hogy az abortusz költségét ő állja. Ha pedig úgy döntesz megtartod fizesse csak a gyerektartást.
Ha valaki ennyire gerinctelen, gyökér hogy bele megy úgy egy kapcsolatba hogy közben letagadja a családját, az a minimum, hogy vállalja a következményeket!
Ne nagyon áltasd magad, hogy el fogja hagyni miattad a családját.Az ilyen férfi megpróbál kibújni a felelősség alól. De te ne add meg neki ezt a lehetőséget!
Össze-vissza írsz hülyeségeket.
Olvasd el,mit írtál.
1. terhes vagy egy nős hapsitól,aki a fejedhez vágta hogy nős,2 gyerek apja..
(megsúgom neked,hoy ha szeretne a pasi akkor az első nap elmondta volna az igazságot,és nem a fejedhez vágta volna.Már rég veled élne,és nem a családjával.
2. 8 hónapja együtt vagytok,de benned fel sem merült,hogy családja van( micsoda nagy szerelem lehet köztetek,ha pasas annyira sem méltat téged,hogy őszinte legyen hozzád)
3. Anyukád 3 gyermeket nevel egyedül.(nem akarod tönkre tenni,de simán megszülnéd a gyereket a semmire,vagyis anyukád nyakára)
Ne mond,hogy nem,mert se lakás,se állás,se férj,se pénz ellenére mégis vállalod a gyereket.Hol élnétek? Miből etetnéd,öltöztetnéd,nevelnéd? Nos?? Csakis anyukád nyakára mennél..
4. Te úgy nőttél fel,hogy apád elhagyott egy nő miatt..
Most TE ugyanezt a szomorú sorsot szánod 2 gyereknek akik semmiről sem tehetnek..
Nem csak anyudat tennéd tönkre,hanem 2 gyerek,és egy szerencsétlen nő életét is akinek szintén fogalma sem lehet arról,hogy a férje felcsinált egy egyetemistát..
Egyetemista létedre lehetnél egy kicsit okosabb is..
Kénytelen leszel mérlegelni.
Az első verzió, hogy megtartod a babát és a pasid veled marad. Aminek az az ára, hogy a családját otthagyja. Erre szerinted mekkora az esély? Ráadásul azt írod, hogy nem akarod tönkretenni a családot. Namost a kettő együtt nem fog menni.
Második: megtartod egyedül. Azzal a saját családodat hozod lehetetlen helyzetbe, és itt a kérdés nem csak ez, hanem a további életed is. A másik az, hogy előbb-utóbb úgyis kiderül, tehát a családot így is tönkreteszed.
Harmadik: elveteted. Ha ezt választod, a pasit is felejtsd el, mert nem szeret téged, még ha úgy is érzed most. Majd pár év múlva rájössz. Veled is megcsinálná, ha a gyerekei anyjával megtette.
Szóval mérlegelj! Tudnod kell, hogy mi a fontos, mert sajnos minden nem lehet :(
Egy 8 hónapos kapcsolatban nem védekezni, azt, hogy nem védekezel, eltitkolni a pasi elől, majd a nyakába varrni - nem csak az övébe, hanem a te anyudéba is. Gratula.
Eszed, mint egy büfé-ruhatár szakos "egyetemista"-nak.
Én nem foglak bántani, mint a többiek, ami megtörtént az megtörtént, visszacsinálni már nem lehet. Most inkább előre néznék a helyedbe. Az biztos, hogy leülnék anyukámmal megbeszélni a dolgokat, de egy biztos nem vetetném el a babát, ő nem tehet semmiről. Ha nem tudod felnevelni anyagi okok miatt, még mindig ott az örökbeadás lehetősége, nagyon sok házaspár vár kisbabára. Ha szeretnél még beszélgetni én szívesen meghallgatlak.
Egy 3 gyermekes családanya
Én sem tudnám elvetetni a gyerekem... bár most nagyon sok felől fogják neked ezt mondani, a döntés a tiéd, akármit választasz, te fogod viselni. A pasid vagy anyukád döntését viszont nem tudhatod, amíg nem beszélsz velük érdemben (főleg a pasidat ne hagyd kibújni a válasz alól).
Írod, hogy munkád nincs és a hátteret csak anyukád jelenti. Így ha a férfi nem akar veled közös életet (vagy te vele), akkor csak anyukádra támaszkodhatsz. Ha minden jól megy és nagyon felkötöd a gatyád, azért remélhetőleg ez nem örökre szól, de nagyon nehéz lesz babával saját életet, egzisztenciát teremteni. Van egy hason-történetű barátnőm, aki egyik nyáron szült, a következő nyáron diplomázott, majd 2-3 év múlva tudott elköltözni gyerekestül a szüleitől, de sok segítséget kapott, szerencséje is volt (problémamentes terhesség és szülés) és meg is dolgozott nagyon ezért (pl. 8 hós terhesen még nyári munkán volt).
Egyébként meg előzővel értek egyet: nézz előre. És az örökbe adás is jó döntés lehet, ha nem tudod vállalni a gyermeket, de előbb beszéld meg ezt is a pasiddal (úgy tudom, az apának is le kell mondania hivatalosan a babáról, ha ezt választod).
Nem értem miért bántanak a többiek, hisz nincs senki homlokára írva, hogy nős vagy nem, vagy van gyereke vagy nincs.
Nagyon sajnálom a helyzetedet. Próbálj beszélni anyukáddal, rágjátok át az egészet.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!