Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik azt állítják h a terhessé...

Akik azt állítják h a terhesség alatt csak 4-5kg-ot híztak, azok az alábbiakat mivel magyarázzák?

Figyelt kérdés

a baba súlya legyen 3kg

a méh súlya 0,9 kg,

a méhlepény 0,7 kg,

a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg,

az anya vérmennyiségének növekedése 1,2 kg,

a folyadékvisszatartásból eredő többlet (vizesedés) 1,4 kg,

zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg,

a mell megnövekedett mirigyállománya 0,45 kg...

2011. dec. 24. 00:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A cukorbetegsége miatt diétára (=éhezésre) fogott kismamának üzenem, hogy a paleolit táplálkozás normalizálja a vércukrot, de nem éheztet. Nekem a 6,1-es cukromat 4,7 re vitte le alig két hét alatt. Tudom, ez még nem diabétesz, csak inzulin rezisztencia, de bárhonnan van visszaút. És nem éheztem ám. Almáspite vacsorára, bőrös malaccsülök vagy sültkolbász ebédre simán mehet. Persze magadnak kell főznöd, speckó recept szerint (tele vele a net), de nem nehezebb, mint a koplalás, meg a kalória számlálgatás.
2012. jan. 26. 12:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Én július 26-án reggel 70,5 kiló voltam, s délben 60 kg.

Bbaba 4,2 kg, víz 4 kg, atöbbi a lepénym meg nem tommi.

Mindenesetre estére 10 kg-mal lettem kevesebb.

2012. febr. 2. 22:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem, hogy a terhességi cukorbeteg diéta alatt nem kell kalóriát számolni (hacsak nem nagy túlsúlyról is szó van). Ehet a kismama bőrös malac combot, sőt akár kolbászt virslivel is. Viszont a szénhidrátot, melyet elsősorban a fehér lisztből és az abból készült ételekből viszünk be, igen. Óvatosan kell a tejfélékkel is bánni. Nem az éhezésről szól a diéta, csupán a szokások ideiglenes megváltoztatásáról. A másik, hogy amennyi szénhidrát elő van írva, azt viszont mindenképpen be kell vinni.
2012. febr. 3. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!